Címlap » Gasztronómia » Dinnyesalsa – recept

Dinnyesalsa – recept

Görögdinnye uborkával, paprikával és lila hagymával összekeverve, kis fűszerrel ízesítve, mézzel nyakon öntve és kész is a finom salsa.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Dinnyesalsa

Hozzávalók:

  • 2 csésze apróra vágott kimagozott dinnye
  • fél csésze apróra vágott, mag nélküli uborka
  • negyed csésze apróra vágott lila hagyma
  • negyed csésze apróra vágott kaliforniai paprika
  • fél friss csili mag nélkül, apróra vágva
  • bors
  • friss bazsalikom
  • méz
Dinnyesalsa

A dinnyesalsa pillanatok alatt elkészíthető finomság, csupán össze kell keverni a hozzávalókat, majd kicsit le kell hűteni és már fogyasztható is.

Elkészítés:

A hozzávalókat jól összekeverjük, sóval, borssal és friss bazsalikommal ízesítjük, majd meglocsoljuk egy kevés mézzel. 1-2 órára hűtőbe tesszük. Túl sokáig ne hagyjuk állni, mert a dinnye miatt összeesik.

Jó étvágyat!

Scroll To Top