Címlap » Címlapon » Hurrá költözünk! Már csak a költöztetőket kell hívni!

Hurrá költözünk! Már csak a költöztetőket kell hívni!

Végre elérkezett a várva várt hét. Csupán néhány nap és megérkeznek a költöztetők. A kis lakásból végre házba költözhet a család. A költözést persze hosszas előkészületek előzték meg.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Mindkét gyerekem lázas igyekezettel pakolászta be ruháit és játékait is a dobozokba, amikre aztán nagy betűkkel ráírtuk, melyik kié. A keményebb tárgyakat és játékokat dobozoltuk, de a ruhákat, ágyneműket, puhább és kényesebb holmikat zacskókba raktuk. Nemrég olvastam ugyanis, hogy helytakarékosság szempontjából ez ideális választás költözésnél.

A nagy, erős szemeteszsákokat teljesen jutányos áron be lehet szerezni akármelyik hipermarketben és rengeteg ruha fér el bennük. Ezt aztán lelapítottuk és alig foglalt el helyet egy-egy szekrény mennyiségű ruha.

A költöztetők már fel vannak készítve!

Mivel egy olyan kis 4 emeletes panelben lakunk, ahol nincs lift, ezért a költöztetőknek is már előre szóltam, hogy mire számíthatnak. A tetőtéri kis, másfél szobás lakást már nagyon kinőttük a két kisgyermekünkkel, akik eddig a fél szobán osztozkodtak, még én és a férjem a nappaliban szorongtunk.

A költöztetőket segítendő a törékenyebb holmikat buborékos fóliába vagy összegyűrt újságpapírba csomagoltuk és úgy tettük dobozokba, amikre ráírtuk, hogy törékeny. A szállítás közben így biztosan nem lesz velük gond. A parkolást szerencsére könnyen meg tudják oldani majd a költöztetők, csak a bútorok emeletről való lehurcolása lesz kicsit nehézkes a szűkös folyosó miatt. De biztos vagyok benne, hogy megoldják a költöztető fiúk.

Hurrá költözünk! Már csak a költöztetőket kell hívni!

Hurrá költözünk! Már csak a költöztetőket kell hívni!

Nincs visszaút! Irány az új ház!

A nagy városból, egy külvárosi kis városba költözünk, ahol már nem kell majd emeletekre mászkálni és a szomszéd zaja sem fog éjszakánként felriasztani álmomból. A költöztetők pedig ott már gyorsan fognak haladni és kipakolni, mivel külön kocsibejáró könnyíti meg számukra a beparkolást és a bepakolást.

Már most nagyon hálás vagyok a költöztető cégnek, mert nagyon előzékenyek és segítőkészek voltak és az áruk is kedvező. Nagyon sok hasznos tanáccsal láttak el bennünket a költözéssel kapcsolatban és biztosítottak róla, hogy minden remekül fog alakulni és ők mindent megtesznek, hogy életünk egy csodás napja legyen a költözésé.

Scroll To Top