Címlap » Címlapon » Keresztes Ildikó esett ki a Sztárban Sztár elődöntőjéből

Keresztes Ildikó esett ki a Sztárban Sztár elődöntőjéből

A finisbe ért a Sztárban sztár című szórakoztató műsor, vasárnap kiderült, hogy ki az az öt énekes, aki megmérettetheti magát az utolsó körben, és elnyerheti a fődíjat. Nagy volt a tét, a szereplők pedig igen komolyan vették a versengést, és komolyan izgulni is láthattuk őket.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Szóló és duettprodukciók

Az előadók két körben is megmutathatták tehetségüket és rátermettségüket, szólóban és duettben is a színpadra kellett állniuk. A szereplők szinte maszkok nélkül, minimális sminkben álltak ki, és próbálták lenyűgözni a zsűrit. Az este folyamán a legtöbb pontot Kökény Attila zsebelte be, aki szólóban is és párosban is negyven pontot kapott a zsűritől. Az elődöntőben Tóth Vera kapta a legkevesebb pontot, ő Gossipnek öltözött be, és Hevesi Tamással állt színpadra a közös produkcióban.

Keresztes Ildikó - Sztárban Sztár

Keresztes Ildikó – Sztárban Sztár: Keresztes Ildikó búcsúzott az elődöntőben

A legjobb pillanatok

Kétség sem férhet hozzá, hogy a legmókásabb pillanatokat Hevesi Tamás hozta el az egyéni produkciók kapcsán, ő a Europe: Final Countdown című örökzöld számát varázsolta a színpadra. Az előadás nagyon jól sikerült, a szőke sörényes Hevesitől pedig dőltek a nevetéstől a zsűritagok, a produkció után alig tudták abbahagyni a nevetést. Természetesen negyven pontot zsebelt be Heversi a szuper produkcióért.

A duetteknél a legnehezebb dolga kétségtelenül Vastag Tominak és Pál Dénesnek volt, ugyanis szerelmes duettet kellett előadniuk, ráadásul egyiküknek a zsűritag, Bereczki Zoltán bőrébe kellett bújnia. Vastag Tomi lett végül Bereczki, Pál Dénes pedig Szinetár Dórát alakította.

Búcsúzás

A versenyzők úgy tűnt, komolyan izgulnak ezúttal, és nagy kő esett le a szívükről, amikor Tilla kimondta a nevüket. A végére a két hölgy maradt, és hiába adta a zsűri a legkevesebb pontot Tóth Verának, mégsem ő búcsúzott, hanem Keresztes Ildikó, így Vera az idei műsor legjobb énekese. Már csak egy show, és kiderül, ki volt a legjobb az idei Szárban sztár műsorban.

Scroll To Top