Címlap » Életmód » Mese a házasság romlásáról

Mese a házasság romlásáról

Harmincas éveik elején ismerkedtek meg, online. Sima cseteléssel indult a dolog, aztán egyre többet beszélgettek, később telefonszámot cseréltek.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Majd megtörtént a személyes találka is, kirándulás, közös ebédelés vacsorázás, hosszas séták. Komolyabbra akkor fordult a kapcsolat, amikor hatalmas nyári zápor kapta el őket egyik túrájuk alkalmával, természetesen bőrig ázva, dideregve mentek hazafelé, tömegközlekedéssel.

A fiú lakására mentek, mivel a lány lakása a városban igen messze helyezkedett el onnan, így csöpögő ruhával ez lett az optimális megoldás, forró teázásra, megszárítkozásra. Innen gyorsultak fel az események. Együtt voltak sülve-főve. A szex nem volt egy fenomenális, de kielégítőnek volt mondható. Két évre rá érkezett a gyermekük, születése után egy évre összeházasodtak.

Gyermek születése után

Nagy volt a boldogság, az egész családban. Sajnos azonban az intim együttlétek innentől megritkultak, valójában el is maradtak. Mivel az asszony otthon volt a gyermekkel, így a fiúra hárult a családfenntartás anyagi része. Asszonyka lassan visszanyerte a szülés előtti alakját, addig az akkor még férje elhízott, kiterebélyesedett. Autóval járt kelt mindenfelé.

Ha munkából hazajött, kanapéra feküdt, vagy a számítógépét verte. Azon kívül már semmiben nem volt hajlandó részt venni. És jöttek az egészségügyi problémák, érrendszerrel, trombózissal és az ehhez kapcsolódó férfierő lankadásával. Sajnos mindezen tünetekkel nem törődött, beszélni sem akart róla. A természetes és egyéb megoldásokat a potencianövelésre, elvetette. Minden rendben van felkiáltással.

És végül a válás

Hiába volt minden, akár hogy kivizsgáltassa magát, mintha falra hányt borsó lett volna. Semmivel sem törődött. A közös program annyi volt, hogy elmentek vásárolni, meg néha a nagy család rendezvényeire elmentek. Ennek a nem törődöm állapotnak a vége az elhidegülés lett. Végül válás. Szétköltözés, doktortól doktorig járkált a férfi, végén mélyvénás trombózissal megműtötték a lábát.

Pár évre rá külföldre távozott. Ahol alaposan lefogyott, már a házasságunk alatt rátalált egy idősebb nőre, azzal csetelgetett, beszélgetett, és akivel megváltoztatta az életét. Új kezeléseket talált a potenciájára is. Úgy néz ki rendbe jött.

Scroll To Top