Címlap » Címlapon » Új Brain Drain dal egyenesen az 59-es körzetből

Új Brain Drain dal egyenesen az 59-es körzetből

Az idén már 12 éve aktívan működő karcagi Brain Drain zenekar kilépett a saját komfortzónájából és – a rapper FNT és a szárnyait bontogató Drégelyvári Adrienn közreműködésével – egyesítve az élőzenét az underground hiphop világával létrehozta az „59-es körzet” című dalt, amely szövege az előadók lokálpatriotizmusát tükrözi.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Különleges mű ez egy olyan zenekar részéről, akik alapvetően modern metal zenei világban utaznak, viszont bátran nyúltak más stílusirányzat elemeihez is.

Az 59-es körzet

Törőcsik István, a zenekar dobos-énekese a zenet.hu oldal megkeresésére elmondta:

„A tavalyi „Két világ határán” című kislemezünkben már előrevetítettük, hogy hajlandóak vagyunk dimenziót is váltani. Most a saját határainkat szélesítettük – s habár eredendően nem ilyen műfajban mozgunk, de – pont ettől volt izgalmas számunkra is az újdonság. Ez a dal egy régóta szövögetett álom megvalósulása is egyben. FNT és a zenekar több esetben találkozott már egymással, néha kereszteztük is egymás útjait, most azonban egyesítettük erőinket és azon túl, hogy komolyan vettük a munkát, nagyon jól is éreztük magunkat. Egy igazi örömzenéről van szó, ahol nem a stílus számít, hanem egymás közönségéhez szólunk, így a két tábor is egymásra talált. Szerkezetileg a 16 éves Adrienn köt bennünket össze a szerzeményben, aki azonnal igent mondott a megkeresésünkre. Úgy érzem, fontos barátságok szövődtek a munkálatok alatt.”

A zenekar egy pillanatra sem áll meg, hiszen folyamatosan termeli az új dalokat és videókat. Az idei elsődleges cél a közönség szélesítése, amihez a koncertek és médiában való megjelenés is szükséges.

Új Brain Drain dal egyenesen az 59-es körzetből

Új Brain Drain dal egyenesen az 59-es körzetből

Scroll To Top