Címlap » Címlapon » X-faktor 2013. 4. élő adás: Kiesett a ByTheWay

X-faktor 2013. 4. élő adás: Kiesett a ByTheWay

Már a negyedik élő shownál jár a 2013-as X-faktor. Kilenc versenyző van már csak versenyben, egyedül Geszti Péter nem veszített még egyet sem a három mentoráltja közül. Csordás Ákosnak és a ByTheWaynek kellett párbajoznia.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Ha hétvége, akkor X-faktor! A negyedik élő adást az előző héten párbajozó és továbbjutó Batánovics Lili kezdte meg. Nem egyszerű dolog elkezdeni egy showt, főleg, ha előző alkalommal valaki párbajozott, de Lili jól vette az akadályokat és meggyőzte a mentorokat, hogy továbbra is helye van a műsorban. Csordás Ákos másodikként érkezett, a pozitív kritikák mellett Szikora Róbert azt is megjegyezte, hogy ezúttal mintha megijedt volna a daltól és hamisan is énekelt a nóta elején.

A ByTheWay négy fiúja is részesült a kritikákból, a jó ének mellett Alföldi és Tóth is azt jegyezte meg, hogy nagyon művire sikeredett az előadás. Az apa nélkül felnövő Krasznai Tünde P!nk Family portrait dalával próbált erre emlékezni. Alföldi elmesélte, hogy ő is 28 éves volt, amikor először találkozott az apjával, és hihetetlen élmény volt, amelyet nem szabad kihagyni.

X-faktor döntő - 2013. 11. 02.

X-faktor döntő – 2013. 11. 02.: Még egy csapatot elveszített Szikora: A negyedik adásban a ByTheWay búcsúzott, Szikora Róbertnek már csak egy csapata, a Fat Phoenix van versenyben

Hosszú idő után végre Szabó Ádám sok pozitívumot kapott az előadására, amely a Hajlakk musical egyik dala volt. A lendületes, vidám nóta felvidította a mentorokat. A Fat Phoenix merész dalt választott, az Éjjel-nappal Budapest sorozat betétdalának alternatív változatát játszották el. A legnagyobb kritikát a rendezőtől kapták, szerinte az energiaszint folyamatosan csökkent a dal közben, ami nem volt jó.

A Janis Joplin dalt éneklő Danics Dórát legjobban talán Szikora kritizálta meg, sokkal nagyobb őrületet várt az előadásban, mint amit előadott a lány. Francia dallal érkezett Péterffy Lili a színpadra. A fiatal énekesnő sok kritikát kapott az élő adások alatt, de ezúttal dicséretben részesült, a mentorgárda elhitte, hogy Lili egy igazi francia fruska.

A sort Bozsek Márk zárta egy magyar dallal, a Féltelekkel. A legnagyobb kritikát mentorától kapta, Geszti kijelentette, hogy egyszerűen nem volt jó és hamis volt.

A szombati állás szerint Alföldi és Szikora egy-egy mentora párbajozna. Végül azonban nem Alföldi embere, hanem Gabié, Csordás Ákos küzdött meg Szikora csapatával, a ByTheWayjel. Csordás Alföldit győzte meg, a banda pedig Gesztit, így a nézőkre lett bízva a döntés. A nézői voksok alapján kiderült, hogy a négy fiúból álló ByTheWay nem folytathatja a versenyt.

Scroll To Top