Címlap » Címlapon » X-faktor 7. élő adás – Kiesett Péterffy Lili

X-faktor 7. élő adás – Kiesett Péterffy Lili

A hetedik élő adásban ismét két dallal álltak színpadra a versenyzők. Szabó Ádám és Péterffy Lili kényszerültek párbajra, végül a nézők úgy döntöttek, hogy Alföldi lányának nincs helye tovább a műsorban.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A mentorok éjszakája fantázianevet kapta a szombati show, az énekesek az X-faktor mentoraihoz köthető dalokkal álltak ki. Nemcsak a hazai, hanem a világ összes X-faktorában helyet kapó zsűri dalai közül lehetett választani.

Danics Dóra Geri Halliwellt és egy Keresztes Ildikó dalt hozott a showba, a mentorok egyöntetűen pozitív szavakkal illették a lányt. A második dalnál kis kritika azért kijutott neki, Alföldi Robi szerint túlérezte a dalt, Gabi pedig a megnyílást hiányolta.

Szabó Ádám mentora slágerét hozta. Egyik produkció sem nyerte el az ítészi csapat tetszését túlságosan, az érzelmek hiánya most is jelen volt, legalábbis a mentorok ezt kifogásolták. Később kiderült, hogy a súlyos kritikák ellenére mégis Szabó az, aki folytathatja a versenyt.

Péterffy Lili ezúttal pozitív kritikákat kapott mindkét előadására, de ez sem mentette meg őt a párbajtól, végül pedig a kieséstől. A döntés Gesztin múlott, aki végül nem őt, hanem Ádámot juttatta tovább.

Péterffy Lili - X-faktor 2013.

Péterffy Lili – X-faktor 2013. – Péterffy Lili egy korábbi élő showban – Alföldi Róbert mentorált nélkül maradt, az összes lánya búcsúzott a műsortól

Az egyetlen versenyben lévő banda, a visszatérő ByTheWay Natalie Imbruglia dallal, majd pedig egy R-GO nótával állt ki. Utóbbi jobban tetszett a zsűrinek, a Torn című slágert viszont nem tartotta Alföldi elég dögösnek, és Geszti Péter sem dobott hátast.

Krasznai Tünde mindkét dala telitalálat volt, teljesen lehengerelte vele a mestereket. Egy Nagy Feró által jegyzett dallal indított, majd Alexandra Burke X-faktor tehetség nótájával folytatta a versenyt, mindkét slágerért odavoltak a zsűritagok.

Csordás Ákos is nagy szavakat kapott a mentoroktól, az Usher dal telitalálat volt, Alföldinek még sosem tetszett ennyire a fiú. A második dalnál Geszti Péter kritizált egy keveset, de alapvetően elnyerte a tetszését nekik az előadás.

Vasárnap végre fény derült arra, kik kényszerültek párbajra. Két korábbi párbajhős, Péterffy Lili és Szabó Ádám állt ki a színpadra. A mentorok pozitív kritikákat mondtak mindkét versenyzőnek, ám az is kiderült, hogy nem tudnak dönteni: Szikora Lilit, Geszti Ádámot juttatta volna tovább. A nézői szavazatokat tartalmazó borítékból kiderült, hogy ezen a héten Péterffy Lili kapta a legkevesebb voksot, így neki kell távozni a műsorból.

A következő adásban már csak öten versengenek az elsőségért, Geszti és Gabi két-két versenyzővel, Szikora pedig az egyetlen csapattal lép színpadra. Alföldi Róbert összes versenyzője kiesett a műsorból.

Scroll To Top