Címlap » Címlapon » 2014-ben újra indul a Játék határok nélkül!

2014-ben újra indul a Játék határok nélkül!

Nem ma volt, hogy utoljára szurkolhattunk a citromsárga színbe bújtatott magyar csapatnak a Játék határok nélkül című nagysikerű vetélkedősorozatban (hanem pontosan tizenöt évvel ezelőtt), ahol különböző országok versenyzői mérhették össze tudásukat.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Már többször megpróbálták feléleszteni a népszerű játékos versenyt, idáig sikertelenül, a magyarok azonban a kezükbe vették a dolgokat, és hamarosan jön a remake.

A 90-es évek egyik legnépszerűbb vetélkedője kétségtelenül a Játék határok nélkül volt. Nem is tudjuk elképzelni a showt Gundel Takács Gábor közvetítése nélkül, reméljük, hogy az újjáélesztett verzióban is őáltala szurkolhatunk a hazai csapatnak. A mi csapatunk 1993-ban csatlakozott a vetélkedő többi országához, és 1999-ig örülhettek a nézők a műsornak.

A műsorban eltöltött jó pár év korántsem volt eredménytelen, csapatunknak háromszor sikerült diadalmaskodni, ami nagyon szép teljesítmény. A jópofa, sportos játékban nem volt szégyen veszíteni sem, hiszen nem feltétlenül a győzelem volt a célja, hanem a szórakozás.

Hiába volt népszerű a műsor, a tévécsatornákra és a versenyzőkre rótt óriási költségek miatt egyszerűen képtelenek voltak tovább finanszírozni a műsort. 2007-ben tettek rá kísérletet, hogy újra elindítsák a sorozatot, ám ez kudarcba fulladt, 2009-ben mi magyarok próbáltunk egy petíció segítségével újra elindítani a népszerű vetélkedőt, de ez sem jött össze, ám most végre megtört a jég, jön a hazai remake.

Gundel Takács Gábor és Geszler Dorottya - Játék határok nélkül

Gundel Takács Gábor és Geszler Dorottya – Játék határok nélkül: Hamarosan újra a képernyőn lesznek a versenyzők

A show adásaira már megvolt a szereplőválogatás, az adásokat május 13-20 között veszik fel, szóval már pörög a kamera. Arról még nincsen információnk, hogy mikorra tűzik műsorra az új változatot, de valószínűleg hamarosan. Aki pedig szomorkodik, az kapcsoljon az M3-ra, a régi adásokat ott ismétlik.

Scroll To Top