Címlap » Címlapon » 2014-ben újra lesz Csillag születik!

2014-ben újra lesz Csillag születik!

Nem múlhat el év valamilyen tehetségkutató műsor nélkül, sőt, nagyjából párhuzamosan szokott futni kettő is a legnagyobb kereskedelmi csatornákon. Az X-faktor ötödik élő showjában Lilu és Istenes Bence bejelentették, hogy 2014-ben biztosan lesz Csillag születik az RTL Klub műsorán.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Nincs olyan év, hogy ne lenne valamilyen tehetségkutató műsor a kereskedelmi csatornákon. Az RTL Klubon a negyedik évadnál jár az X-faktor, a TV2-n pedig nemsokára jön a Voice második szezonja. Ám míg a Voice, az X-faktor vagy a Megasztár kizárólag énekeseket-zenészeket keres, addig a Csillag születikben más tehetségek is megmutathatják mi lakozik bennük.

A Csillag születiknek eddig négy évada volt, az elsőt 2007-ben rendezték meg. A tehetségkutató nincs minden évben, ezért a tehetségeknek nem érdemes várni a következő szezonokra, hiszen nem lehet tudni, hogy mikor lesz az. Annak ellenére, hogy mindenféle produkciókat várnak a műsorba, háromszor énekes nyert: Tabáni István a második szériában, László Attila a harmadik műsorban, legutóbb pedig Mészáros János Elek. Az eddigi egyetlen nem énekes győztes Utasi Árpi mesemondó volt, aki az első szériában tudott mindenkit maga mögé utasítani.

Csillag születik 2014. - 5. széria, hírek, videók

Csillag születik 2014. – 5. széria, hírek, videók – Újra jön az RTL Klubon a népszerű tehetségkutató műsor, ez lesz a 2007 óta futó műsor ötödik évada

Még nem lehet tudni semmit a műsorról, ahogy azt sem, hogy ki fogja vezetni azt. Idáig négyen vezették a Csillag születiket, Ördög Nóra, Lilu, Stohl András és Nagy Sándor. Ördög Nóra jelenleg szülési szabadságát tölti, ezért más vezeti az X-faktort, de könnyen elképzelhető, hogy jövőre már visszatér a képernyőre.

Sokan megfordultak már a Csillag születik zsűriszékben, de róluk sincs még semmiféle információ, valószínűleg a csatorna még nem határozott az ügyben. A jelentkezéssel kapcsolatban sem szolgáltak bővebb információkkal, valószínűleg jövő év elejétől lesz érdemes figyelni a médiát.

Scroll To Top