Címlap » Címlapon » X-faktor 5. élő adás – Batánovics Lili kiesett

X-faktor 5. élő adás – Batánovics Lili kiesett

Nem indult minden simán az ötödik élő showban, ugyanis pénteken Bozsek Márk kijelentette, feladja a tehetségkutatót. A műsor szerkesztői visszahozták a ByTheWayt, akiknek egy éjszaka állt rendelkezésére, hogy csodát tegyen, és megtanuljon két dalt.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A dívák és szívtiprók éjszakáján a mentorok nem hagyhatták szó nélkül Bozsek Márk távozását. Egyik zsűritag sem szidta le ezért az énekest, sőt, Alföldi például azt mondta, hogy nagyságáról tett tanúbizonyságot Bozsek. Miután kitárgyalták az esetet, felléphetett az első versenyző, Péterffy Lili. Alföldi igazi dívává varázsolta a lányt, énekhangjára pedig nem volt panasz, a kritikák mindegyike pozitív volt.

Nem úgy, mint Szabó Ádám esetében, aki hiába kapott angyalszárnyakat, így sem tudta meggyőzni az ítészeket, akik a lelkét nem látják a produkcióban. Szabót csapattársa, Csordás Ákos követte, aki a Kispál és a Borz egyik legismertebb dalát, a Csillag vagy fecskét hozta el szombat este. A dal erősen átdolgozott volt, és élő zenekarral adta elő a tehetség, a mentorokat pedig lekenyerezte a produkciójával. Mentorának, Gabinak pedig annyira tetszett, hogy kijelentette, ez volt eddig a legjobb produkciója.

Batánovics Lili egy szál magában, dögösen és dívásan énekelt, jó kritikákat kapott, de volt a végén egy kis félrecsúszása, ezt többen fel is rótták neki. Batánovicsot a vitatott Fat Phoenix követte, akiknek lendületes produkciója az összes ítész tetszését elnyerte. Geszti is és Alföldi is megjegyezte, hogy nem tudja miért, de tetszett neki a performasz. A Fat Phoenix hosszú idő után először kapott igazán jó kritikákat.

Batánovics Lili búcsúzott - X-faktor 2013.

Batánovics Lili búcsúzott – X-faktor 2013. – A fiatal lány kétszer párbajozott, volt csapattársát, Eckert Anikót le tudta győzni, Szabó Ádámot már nem sikerült

A magyarul éneklő Danics Dóra mindenkit lehengerelt hangjával az X-faktor stúdiójában, de Tóth Gabi kissé elégedetlen volt, nem érezte, hogy a lány kitette volna a lelkét éneklés közben. Csapattársa, Krasznai Tünde is hasonlóan jó kritikákat zsebelt be, nem vitás, a direktor úr szívét is elnyerte a lány.

Utolsó egyéni produkcióval a ByTheWay érkezett, akik egy este alatt pakolták össze az előadásukat. A nemrég nálunk koncertező Bruno Mars egyik számát dolgozták fel, a mentorcsapat pedig üdvözölte őket újra a versenyben és méltatták az erőfeszítéseiket.

Az este nem ért véget, négy duettprodukció is következett. Legelőször Batánovics Lili Szabó Ádámmal énekelt egy szerelmes számot. A kezdeti bizonytalanság után magukra találtak a fiatal énekesek. Lady GaGa és Tony Benett duettjével érkezett Danics Dóra és Csordás Ákos, a mentorokat lehengerelte az átütő produkció. Harmadikként a Fat Phoenix és Krasznai Tünde lépett fel, produkciójuk inkább vicces volt, mint jó, Tóth Gabi alig tudta abbahagyni a nevetést. Utolsóként a ByTheWay lépett fel Péterffy Lilivel. Voltak ugyan bizonytalanságok, de végül is meg tudták oldani a feladatot.

Vasárnap kiderült, hogy Szabó Ádám és Batánovics Lili kapták a legkevesebb szavazatokat. A párbajdalok után a mentorok döntöttek. Nem volt szükség a borítékok kinyitására, három mentor Szabó Ádám továbbjutását mondta, így a verseny Batánovics Lili számára fejeződött be.

Scroll To Top