Címlap » Utazás » 30 éves a Sofitel Budapest Chain Bridge

30 éves a Sofitel Budapest Chain Bridge

Különleges ajánlatok az évforduló alkalmából.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A budapesti Sofitel Budapest Chain Bridge idén ünnepli 30. születésnapját. A kerek évszám alkalmából rengeteg meglepetés és rendezvény várható.

30 évvel ezelőtt az alapítóatyák az Atrium Hyatt Szálló nevet adták a hotelnek, mivel rendkívüli belmagassággal rendelkezett az épület. Tudniillik, a lobby 8 méter magas térrel büszkélkedhet, tetején egy repülőgépmodellel. Az eltelt évek során kétszer is változott az elnevezés, és a személyzet tagjai is lecserélődtek már, de ami megmaradt, az a világszínvonalú szolgáltatás.

A 30. szülinap alkalmából a szálloda gasztronómiai, kulturális meglepetésekkel és különleges kedvezményekkel ünnepel, a vendégek nagy örömére.
Azok a látogatók, akik születésnapjukon szállnak meg idén a Sofitelben, egy üveg champage-val és Átrium tortával lesznek gazdagabbak. Akik idén töltik be 30. életévüket, VIP ajándékokra számíthatnak. Azok a vendégek, akik 30. éjszakájukat töltik a neves szállodában, különleges, múltat idéző meglepetést kapnak a szobájukba.
Persze nem minden a 30-as szám körül forog. Akik a Sofitel Facebook oldalán megosztják június 1. és 22. között egyik születésnapi fotójukat egy kedves kis történettel együtt, versenyben vesznek részt. A legtöbb lájkot gyűjtő két személyes ingyenes hétvégét nyer a Sofitelbe. A második legjobb versenyző 4 főre szóló Sunday Brunch utalványt, a harmadik pedig egy 2 főre szóló vacsorát tudhat magáénak (Paris Budapest Restaurantban) a szálloda jóvoltából.
A listának még koránt sincs vége, mert akik június 1. és december 31. között 30 éjszakát foglalnak, egy 4 személyre szóló Sunday Brunch ebédet, egy 2 főre szóló vacsorameghívást, valamint egy ingyenes vendégéjszakát tudhatnak magukénak. Aki megduplázza, tehát 60 éjszakán át vendégeskedik a Sofitelben, 2 személyes teljes hétvégét, egy 8 fő részére szóló Sunday Brunch ebédet és egy 2 személyes hétvégét kap a Novotel Szeged hotelben. Akiknek pedig még ennyi sem elég, kétszemélyes hétvégét tudhat magáénak az egyik külföldi Sofitel szállodában.

Kedvezményes konferenciacsomaggal is készülnek a szervezők, de a gasztronómia sem maradhat ki az ajánlatból. Júniustól a 80-as évek kedvencei szerepelnek az étlapon Andreas Mensch főszakács újragondolásában. Hogy egy ínyencséget említsünk: Borjú filé jumbo garnélával, spárgával és hollandaise mártással. A bárban a Singapore Sling és a Budapest Slings koktélkülönlegességeket kóstolhatjuk meg. Június 21-én pedig a zene lesz a középpontban, 30 komoly- és jazz-előadó zenél a szálloda előtti színpadon.

A fantasztikus programkínálat és kihagyhatatlan kedvezmények igazolják a Sofitel frappáns szlogenjét: „Ez valami új, ez valami különleges, ez valami 30!”

Scroll To Top