Címlap » Utazás » 5 úti cél azoknak, akik nyugis nyaralásra vágynak

5 úti cél azoknak, akik nyugis nyaralásra vágynak

Róma, Dubrovnik, Napospart… szuper helyek, de sokunk számára eljön az a pillanat a nyaralás alatt, amikor megunjuka a nyüzsgő üdülőhelyeket és a hömpölygő turistákat.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Most bemutatunk néhány olyan gyöngyszemet, ahova elmenekülhetünk, ha nyugalomra vágyunk és édeskettesben romantikázhatunk a párunkkal.

Olaszország, Portovenere

Ha az üdülésedet csak tengerpart mellett tudod elképzelni, akkor Portovenere a tökéletes választás: a gyönyörű kisváros sziklás-erdős tengerparton fekszik, a kikötő mellett pedig élénk színű házak fogadják a hajókat és az arra tévedő nyaralókat.

Horvátország, Vis sziget

A Vis sziget egy nyugis és gyönyörű hely, ahol bulik helyett ragyogóan kék tenger, csodás kis öblök és a káprázatos Kék Barlang várja az utazókat.

Portovenere

Ha szemfülesek vagyunk, olyan eldugott gyöngyszemekre bukkanhatunk, ahova elmenekülhetünk a tömeg elől és csodás környezetben, zavartalanul nyaralhatunk.

Szlovénia, Soca-völgy

Ha aktív pihenésre vágysz, akkor a smaragd színű folyó, a Soča völgyében nagyszerű kalandra lelhetsz. A kezdő és haladó evezősök, de a canyoning és a túrák szerelmesei is találnak kikapcsolódási formát maguknak a vízesések és történelmi látványosságok között.

Albánia

Albánia sok érdekességet és meglepetést tartogat az odalátogatók számára. A turisták által még felfedezetlen tengerpartokon kívül a Skhodrai-tó kivételes madárvilággal büszkélkedik, valamint érdemes komppal végighajózni Komaniból Fierzébe, a mesés hegyek között.

Bosznia-Hercegovina, Neretva folyó völgye

A természetbe vágyóknak pompás kikapcsolódás lehet a Neretva menti túrázás, ugyanis páratlan látványt nyújt.

Scroll To Top