Címlap » Címlapon » A tavalyi év felülmúlhatatlan videojátéka: Rayman Legends!

A tavalyi év felülmúlhatatlan videojátéka: Rayman Legends!

Reneszánszát élik a számítógépre, Playstation-re, XBOX-ra, Nintendo Wii-re kiadott játékok, egyre többször és többször szeretnénk részévé válni a magával ragadó virtuális világoknak, belőlük tényleg sosem elég.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Az egyik legnagyobb játékfejlesztő- és kiadó cég, az Ubisoft pár évvel ezelőtt piacra dobta a Rayman Origins-t, amely mindent elsöprő sikert aratott, nem volt tehát kétség, hogy berobban a folytatás: Rayman Legends!

Az élő rajzfilm

Olyannyira sikerült az Ubisoftnak eltalálnia a látványvilágot, megkomponálni a hanghatásokat, és kitalálni a történetet, hogy a játék elindításával máris egy rajzfilmben találjuk magunkat. 40 pályát játszhatunk végig, a Rayman Originshez hasonlóan oldalnézetes képekkel, ahol végig látványosan ugrándozunk és boxolunk a változatosabbnál-változatosabb ellenfelekkel.

Az újabb és újabb pályák és az új karakterek is folyamatosan nyílnak meg előttünk, egymás után megszerzett képességeinket pedig ügyes ritmusban kell hasznosítanunk, hogy az egyébként sem egyszerű pályákon végigsöpörhessünk. Egész pályarészeken kell átlebegnünk, tüskék hada várja, hogy beleugorjunk, és újra nekivágjunk a játékmenetnek, néhol a teljes pálya süllyed alattunk és rohannunk kell, nehogy elnyeljen minket a futóhomok, mindezek mellett pedig arra is oda kell figyelnünk, hogy az éneklő-ugrándozó lumokat mind egy szálig összegyűjtsük, és még a kis teensieket is kiszabadítsuk. Persze, ha rájuk bukkanunk.

Rayman Legends 2013.

Rayman Legends – 2013 egyik legsikeresebb játéka, milliók imádják. Egyszerűen lehetetlen abbahagyni a játékot : )

A játék ára 11.500 Ft, PS4 konzolra:
Itt tudod megvásárolni

Össze kell szednünk minden ügyességünket, ritmusérzékünket, hogy sikeresen legyőzhessük a ránk leselkedő, veszélyes figurákat, sőt mi több, sütnivalónkat is jócskán megdolgoztatja. Egy egész mesevilágot tár elénk, és nagy kalandra hív: megszámlálhatatlan világban járunk, tengerek mélyén kell úsznunk az árammal fenyegető angolnák között, gigászi sárkányokkal küzdünk meg félelmet nem ismerve, lángcsóvák közt ugrándozunk hatalmas lávafolyamok felett, és sötét teensie-k ádáz rabszolgatartásából szabadítjuk ki az ártatlan teensie-ket, sokszor szigorúan titkos pályákról.

Ha még ez sem lenne elég

Az Origins-hez képest több újdonság is van. A világok végén egy-egy zenés pályán kell végiglavíroznunk minden ügyességünket latba vetve. A jól kitalált küzdelem közben találkozunk népszerű rock zenékkel, sőt mi több, igazi nagy klasszikus művek Rayman világához igazodó változatával is. A ritmusos akadályok óriási élményt jelentenek, és örömmel térünk vissza rájuk akár többször is.

Murphy, az egyik új segítő kis tündérünk néhány pályán elébünk siet, és gondosan rendelkezésünkre áll, nélküle ugyanis nem sikerülne leküzdeni az akadályokat.

És ha még ez sem lenne elég, ha már minden kis lumot összegyűjtöttünk, minden teensie-t sikerült kiszabadítanunk, minden főellenséget legyőztünk, és a játék legvégén a nehezített zenés pályákon is minden tudásunkat összeszedve végigsöpörtünk, akkor is van meglepetés: egymás ellen focizhatunk a Kung Foot-tal, vagy visszatérhetünk az Origins bármelyik pályájára; tehát két zseniális játékunk van egyben, számtalan lehetőséggel.

Rayman Legends – Launch Trailer

Többen is játszhatunk

A legnagyobb gyártók is tartják a lépést, hiszen tudják jól, óriási siker lett ez a platformjáték is. Így a legfejlettebb konzolokra is kapható már a Rayman Legends, és nemcsak egyedül, hanem akár négyen is játszhatunk vele, ameddig csak kedvünk tartja. Megunni nem nagyon fogjuk, a Legends ugyanis egy olyan játék, amit azok is szívesen püfölnek órákon keresztül, akik egyébként nem igazán szimpatizálnak a videojátékokkal. Kell ennél több?!

Scroll To Top