Címlap » Utazás » A világ legnagyobb luxus óceánjáró hajói

A világ legnagyobb luxus óceánjáró hajói

Bizonyára ábrándoztunk már arról, hogy a nyári szabadságot egy hatalmas óceánjárón töltsük. Most megmutatjuk a világ legnagyobb és legszebb luxus hajóit.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Az Oasis of the Seas 362 méteres hosszával, 73 méteres magasságával több mint 6.000 ember befogadására képes. A fedélzeten természetesen minden luxus és pompa.

Oasis of the Seas

Fényűzés, pompa és luxus várja a világ legnagyobb óceánjáróinak utasait. A fedélzeti medencék, csúszdák, színházak, konditermek, éttermek, kápolnák és üzletek alapfelszerelésnek számítanak.

Az Allure of the Seas szintén 362 méteres hosszával a valaha épült egyik legnagyobb óceánjáró. A fedélzetén jégpálya, 2 szintes óriási táncterem és 1.300 fős színházterem is van.

A Queen Mary 2 egy transzatlanti óceánjáró, amelynek kivitelezése 900 millió dollárba került. A hatalmas hajó 15 étteremmel, 1 kaszinóval, 5 úszómedencével és a világ első tengeri planetáriumával büszkélkedhet.

A Freedom of the Seas az eddig épített egyik legnagyobb súlyú luxus óceánjáró. 15 utas fedélzete van, a vendégek szórakozásáról többek között a 3 úszómedence, az óriási akvapark és a fedélzeti szörfhullám gondoskodik.

Scroll To Top