Címlap » Címlapon » Az X-faktor nyertese Danics Dóra

Az X-faktor nyertese Danics Dóra

Véget ért az X-faktor negyedik szériája, melyben a ByTheWay és Danics Dóra csapott össze. Tegnap Krasznai Tündének kellett könnyes búcsút vennie a győzelemtől, ő kapta hármójuk közül a legkevesebb voksot.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A végső győzelmet Danics Dórának sikerült elhappolnia a fiúk elől, így ő lett az első hazai női győztese a tehetségkutatónak.

Az RTL Klub mindent megtett, hogy a nézők idén is ugyanolyan jól szórakozzanak az X-faktor negyedik évadán, mint a korábbi háromnál. A négyből három mentor lecserélődött, teljesen új műsorvezetők lettek, és bevezették azt, hogy nemcsak csapatok, hanem zenekarok is jelentkezhetnek a műsorba, így került be például a Fat Phoenix és az MDC.

Danics Dóra párbaj nélkül jutott el a végcélig, a ByTheWay egyszer párbajozott, akkor ki is esett, de Bozsek Márk visszalépése miatt egyenesen a döntőig tudtak menetelni. Három egyéni produkció, duett és közös előadások – a versenyzőkből a maximumot préselte ki a csatorna.

Danics Dóra - X-faktor 2013.

Danics Dóra – X-faktor 2013.: Danics Dóra győzött – Tavaly a mentorházban búcsúznia kellett, idén megnyerte az X-faktort

Az énekesek ismételtek, eddigi produkciójuk közül a legjobb magyar és legjobb külföldi nótát hozták el. A ByTheWay nem meglepetésre egy R-GO slágert varázsolt a színpadra, majd újra előadták a Cup Songot a már ismert poharas koreográfiával. Dóra magyar nótája Márti dala lett, külföldi slágere pedig egy The Animals sláger. A döntősök közös produkcióval is a színpadra álltak, ez Hevesi Tamás: Ezt egy életen át kell játszani című örökzöld muzsikája volt.

Túl ezeken a dalokon, mind a ByTheWay, mind Danics előadták a győztes dalát (Új út), a meghatottságtól a mentorok, de az énekesek is alig tudtak megszólalni. A mentorgárda amúgy igen elnéző volt az egész este folyamán a finalistákkal, nem rótták fel nekik az elkövetett hibákat. A zsűritagok közül Tóth Gabi érzékenyült el a csapat produkcióitól, az énekesnő a könnyeivel küszködött a győztes dala után is.

Sztárfellépőkben sem volt hiány az idei fináléban, újra találkozhattunk a tizenkét döntőssel, a régi X-faktorok győztesei, Vastag Csaba, Kocsis Tibor és Oláh Gergő is tiszteletüket tették a színpadon, valamint előadott egy dalt cirkuszi művészek közreműködésével Keresztes Ildikó.

Végül Lilu és Bence kihirdették a győztes, aki Danics Dóra lett. Az énekesnő és mentora, Geszti ujjongva ugráltak a színpadon, majd Danics előadta ismételten a győztes dalát.

Egyelőre nincs információ arról, hogy jövőre folytatódik-e a széria, vagy tartanak egy kis szünetet. Egy dolog biztos, jövőre Csillag születik biztosan lesz az RTL Klubon, annak a tehetségkutatónak ez lesz az ötödik évada.

Scroll To Top