Címlap » Zene » Best of Zanzibar hajókörúton, Firkin és 30Y június 29-én

Best of Zanzibar hajókörúton, Firkin és 30Y június 29-én

A Zenet Magazin napi programajánlója.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Spanish Wax – A38 (Tetőterasz)
Kezdés. 22:00
Belépő: ingyenes!
Dábtep, dárenbéz, hipihopi, fánk, gliccs, brekk: zenék, amikre lehet táncolni, avagy rock gitárok nélkül a zseniális Senior Hallal, Shaman Levával és Lóripoppal.

Firkin – Park (Nagyszínpad)
Kezdés: 20:00
Belépő: 500 Ft
Kevesen tudják, hogy a punk zenét sem az angolok találták fel, hanem az írek, még abban az időben, amikor a zenekarok nem turnébusszal, hanem pótos lovaskocsival szelték a vidéket. 
Írországban élni ma sem egy leányálom, de régen valószínűleg annyira elviselhetetlen volt, hogy hatalmas intellektuális és érzelmi energiák szabadultak fel, hogy olyan zenét játsszanak, ami elűz minden bút, bajt, gondot és nyavalyát. 
Na ez lett az ír népzene, és ezt játssza az egyébként magyar illetőségű Firkin is. 
Sajátosan őrült és abszurd humorukkal szinte zenés-táncos standupot csinálnak. Tűzbe hozó talpalávalójukat bátran verheted a Park parkettájához, hiszen van elég helyed, időd és a pulthoz is odaférsz, hogy egy korrekt bulit csapj és szétcsapasd a bút a bajt, a gondot és a nyavalyát – bár ha ilyened nincs, szétcsapadhatod a jókedvedet is. Ez van srácok – jó lesz srácok! Vendég: Turáni Csongor (MÉZ)

Zanzibar – Sirona Hajó
Kezdés: 20:00
Belépő: 1000 Ft
Best of Zanzibar koncert és hajókörút! Június 4-én jelenik meg a Zanzibar Best of lemeze az együttes elmúlt 13 évének legnagyobb slágereivel. Bónuszként felkerül az albumra a legújabb Zanzibar dal is, az „Újra Nyár Van”. A megjelenéshez lemezbemutató koncert is dukál, amit június 29-én, pénteken egy exkluzív kétórás hajóúttal egybekötve élvezhettek végig. Miközben a Zanzibarral buliztok a Sirona nevű hajóról megcsodálhatjátok Budapest esti fényeit is. Mindenkit szeretettel várnak, és az érkezőket egy Zanzibar Welcome Drinkkel fogadják! A hajó  a Jászai Mari térről indul (6-os móló), 20:00 órakor.

30Y – Zöld Pardon
Kezdés: 20:00
Belépő: 400 Ft / 22 óra után: 200 Ft
30Y az immár 6 ezer férőhelyes, minden engedéllyel rendelkező Zöld Pardonban!
"A 30Y öt fiúból áll. Kettő testvér, három nem. A 30Y nem szereti kategorizálni, milyen zenét játszik, minthogy nem hisz abban, hogy a zene dobozolható lenne. Illetve két részre talán: jóra és rosszra. A 30Y jó zene. A 30Y nem szereti a telet, mert nincs megfelelő fűtés a próbatermében, csúszósak az utak, és gyakran köd van hajnalban. A 30Y szerint a tél balesetveszélyesebb, mint a többi évszak. A 30Y szeret szánkózni. A 30Y beteg. A 30Y szereti a nyarat, mert a lányok rövid szoknyákban és trikókban járnak. A 30Y mosolyog. A 30Y sokat káromkodik. A 30Y nem vallásos. A 30Y apolitikus. A 30Y érzékeny. A 30Y szereti az egyszerű mondatokat. A 30Y asszociatív. A 30Y szokott olvasni. A 30Y nem ír…" – avagy karakteres értelmiségi alternatív pop-rockzene Pécs aktuálisan legjobb zenekarától.

Scroll To Top