Címlap » Zene » Crossover, Skeletonwitch és Black-Out június 25-én

Crossover, Skeletonwitch és Black-Out június 25-én

A Zenet Magazin napi programajánlója.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Monday Session – Akvárium Klub
Kezdés: 21:00
Belépő: ingyenes!
Dib, gitár, bassz, kütyük, mikrofonok és scratch, előtte és utána pedig beat terítés. Fellép: Fixi4, Mr. Masters, FantomAz.

Crossover – Park (Popart Electronic)
Kezdés: 22:00
Belépő: ingyenes!
A Crossover olyan trenddiktáló dj-brigádokat fog össze, amelyek egyenként is izgalmas új színeket visznek a budapesti éjszakába, e partisorozat keretében pedig a Kollektiva, a LavaLava, a Monkey6, a Budapest Bass Music és az Excess Krew tagjai arra szövetkeznek, hogy dögössé tegyék a hétfőket, a legfrissebb és legszexibb tánczenék egyedülállóan bizsergető mixtúrájával Fellép: TMX, Popbitch, Naked Kool.

Skeletonwitch (USA) – Dürer Kert
Kezdés: 19:00
Belépő: ingyenes!
Manapság, mikor a metal jobbára arról szól, hogy az új trónkövetelők a régi nagyok vonásait igyekeznek saját képükre formálni, igencsak üdítően hat, amikor egy zenekar a saját útját járva, távol maradva mindenféle hullámtól és divattól úgy tud igazi karakter lenni, hogy egy olyan időt idéz fel, melyben mindez még semmit sem számított. Ezért is örömteli, hogy a tikkasztó nyarat a Skeletonwitch fogja majd kissé lehűteni a Dürer Kertben egy ingyenes koncert keretein belül.
A Skeletonwitch egy olyan heavy metal banda, amely a thrash és a black metal nyolcvanas évekbeli, kompromisszummentes összefonódását örökítette tovább sikerrel napjaink hangzásába. Így ha kíváncsi vagy arra, hogy a nyolcvanas évek angolszász heavy metalja még manapság is mennyi lehetőséggel kecsegtet, ha a jelenben kiteljesedő hagyományőrzésről van szó, mindenképp a Dürerben lesz a helyed, hogy farmerdzsekis, pumacipős feleiddel együtt éljétek át a Skeletonwitch erejét! Hazai részről a thrasher Concrete és a miskolci, extrém metalban erős Karst fogja megalapozni a hangulatot.

Black-Out – Zöld Pardon
Kezdés: 20:00
Belépő: 400 Ft / 22 óra után 200 Ft / egyetemista akció: érvényes felsőoktatási diákigazolvánnyal 22 óráig ingyenes!
Ritkán látható eseménynek számít egy-egy Black-Out koncert, de június 25-én Budapesten, az ismét virágzó Zöld Pardonban fellép a két éve ismét a régi felállásában zenélő négyes! Hétfőn tehát megtölti Budapest legkedveltebb szabadtéri szórakozóhelyét a Kowalsky védjegyévé vált Black-Out szövegvilág és a már első akkordok után felismerhető színes zenei világ, amit a Csányi testvérek, Fehérvári Attis és Kowa, ez a nagyszerű négyes ismét együtt visz színpadra!

Scroll To Top