Címlap » Címlapon » Így válaszd meg az Esküvői Szolgáltatóidat – Kisokos

Így válaszd meg az Esküvői Szolgáltatóidat – Kisokos

Közeleg a nagy nap, amit meseszerűre szeretnél Te is, hiszen ez lesz AZ A NAP, amire egész eddigi életedben vártál. Egybekelni szíved választottjával, a Hercegeddel, és az esküvő erejéig igazi Hercegnőnek lenni, utána pedig boldogan élni, míg..

Ameddig csak lehet. : ) Sokfelől halljuk a horror sztorikat, hogy a szervezés mindent tönkre tesz, de ne félj, segítek Neked!

Esküvő: az örömteli Pár

Esküvő: az örömteli Pár – Az esküvő egy olyan pillanat, amire Életed végéig emlékezni fogsz. Tedd tehát álomszerűvé és emlékezetessé! (Fotó: Nagy Arnold, FKSZ Fotó: www.fksz.hu)

A Legfontosabb Szolgáltatók

Tedd a szívedre a kezed: mi is a legfontosabb? Őszintén szólva, minden Nő számára a legelső, ami eszébe jut: a menyasszonyi ruha. Mi más is lenne, hiszen a női szépség megkoronázása ez a csodálatos ruhaköltemény, Te is azt szeretnéd kiválasztani, amelyben a legelbűvölőbb leszel majd (vagy talán már meg is van ; ) ). No de nem is itt rejlik a horror sztorik sokszor tényleg valós alapja, hanem abban, hogy nem mindenki tudja kiválasztani a többi megfelelő szolgáltatót. Ebben kapsz most egy kis segítséget!

A saját álmában felbukkanó Menyasszony : )

A saját álmában felbukkanó Menyasszony : ) (Fotó: Nagy Arnold, FKSZ Fotó: www.fksz.hu)

Esküvői zenekar: az egyik leglényegesebb, ugyanis hiába felejthetetlenül ízletesek az ételek és italok, hiába van mulatozni és szórakozni vágyó vendégsereg, ha a zenekar nem tudja a hangulatot táncra perdítő zenéjével a tetőfokára izzítani, akkor Neked is, és a násznépnek is csalódást fog okozni az esküvő; sokat hallunk arról, hogy a zenekar rontotta el az ünnepséget. Ugye ezt Te sem szeretnéd? Most már látod, ezért olyan kiemelten fontos az, hogy körültekintően válaszd ki a Nagy Nap zenekarát, hiszen ők fogják az igazi szórakoztató ünnepi hangulatot megteremteni – ez rajtuk múlik. Sok esetben van lehetőség már arra is, hogy élőben, a választás előtt meghallgasd őket – ha van, feltétlenül használd ki! -, minden apró részletet pontosan beszélj meg velük; ők is tudják, hogy mennyire fontosak. Itt találsz egy olyan oldalt, ahol több zenekar közül választhatsz: bátran kattints erre a linkre, és itt még meg is hallgathatod őket; nagy segítséget fog jelenteni.

Ha sikerült megtalálni zenekarból is az igazit, akkor már szinte biztos lehetsz benne, hogy az esküvőd és a lakodalmatok is olyan lesz, mint amilyet megálmodtál; így mesébe illő fejezetként fog élni emlékezetedben – no meg a vendégekében is, melyet visszaemlegetnek – a Te Esküvőd napja.

Az esküvői fotós: a másik legfontosabb a választásnál. Menyasszonyi ruhában az oltár előtt állva, majd izgulva azért, hogy a lagzin mindenki jól érezze magát, nem biztos, hogy ugyanazt látod majd, mint a mesekönyvekben. Azonban van valaki az esküvőkön, egy kulcsfontosságú személy, aki el tudja készíteni ezt a bizonyos „mesekönyvet” a tökéletes napról: ő pedig a minőségi munkát végző fotós.

  • Hogy évek múlva is nosztalgiázhass..
  • Hogy gyönyörű, közös gyermekeiteknek elmesélhesd majd a történeteteket..
  • Hogy a családnak bármikor, büszkén megmutathasd: ez csak Rólad és a Szerelmedről szólt..
  • Vagy egyszerűen csak azért, mert gyönyörűek, és szeretnéd később is újra és újra átélni a tökéletes napot, amelyről gyermekkorod óta álmodtál.
Menyasszonyi Torta

Menyasszonyi Torta: a képen látható meghitt pillanat megörökítéséhez – gyenge fényviszonyok jelenléte alatt – megfelelő szaktudás szükséges (Fotó: Nagy Arnold, FKSZ Fotó: www.fksz.hu)

Ez a „mesekönyv” majd az esküvői fotókból fog állni, és hogy ezt a felejthetetlen élményt tudja nyújtani, valóban minőségi munkát végző fotósra lesz szükséged.

Vigyázz!! 2014-et írunk, modern világban élünk, ahol a fejlődő technikának köszönhetően ma már mindenkinek lehet „jónak tűnő” fényképezőgépe. Ezzel viszont sajnos sokan vissza is élnek.

Biztosan Te is hallottál már ilyen “álprofi” fotósról; majd a végeredmény az lett, hogy a megismételhetetlen Napról olyan képeket készített, amik a legtávolabbról sem hasonlítottak az álmaidhoz. Fontos tudnod, hogy nem mindegy az, hogy egy (kb.) 150.000 Ft-os géppel dolgozik valaki – amit ma már bármilyen nagyáruházban meg lehet venni -, vagy komoly eszközökkel, melyek értéke milliós nagyságrendű, hiszen a prémiumfotózás drága hobbi és munka egyben. Ez tehát döntő fontosságú szempont a prémium minőségű fotók készítésénél. A másik a kiemelkedő tudás és a megfelelő fotós tapasztalat; ezek pedig tökéletesen jól látszanak egy-egy képsorozat megtekintésénél. Erre tehát mindenképpen kérj lehetőséget, tekintsd meg a minőségi munkákat (képeket, referenciákat), hiszen ez a nap megismételhetetlen lesz (egyetlen lehetőség van), és olyan fotóst kell választanod, aki szívvel-lélekkel azon dolgozik majd, hogy évek múlva is mosolyogva, boldogan vedd elő őket.

Ha ténylegesen is belegondolsz, akkor a Minőségi Fotós lesz számodra az olcsóbb! Miért is? Egyrészt nem sokkal drágább a kontárokhoz képest (az is lehet, hogy kb. azonos áron dolgozik velük). Másrészt a nem megfelelő munkát végző szolgáltató olyan lelki és erkölcsi veszteséget okoz számodra, ami miatt kidobott pénz, amit rá költöttél. Megéri? Fontos, hogy megnézd a referenciákat mindig és az alapján dönts!

Speciális "high key" típusú kép

Speciális “high key” típusú kép – Az elkészítéséhez komoly fotózási, fénytechnikai és utófeldolgozási ismeretek szükségesek (Fotó: Nagy Arnold, FKSZ Fotó: www.fksz.hu)

Talán már rájöttél, hogy ezt a cikket egy olyan Fotós írta, aki legjobb szaktudásával és teljes szívével azon dolgozik, hogy álomba illő „mesekönyveket” készítsen olyan izgalmas várakozással teli Menyasszonyokról, mint Te vagy, és ha Őt választod, akkor a Te Nagy Napodat is álomszerűen fogja megörökíteni.

Nos, ha érdekelnek a képeim, akkor kattints erre a linkre, itt böngészhetsz közöttük. Ez egy Facebook oldal, ahol a referenciáimat találod (be kell hozzá lépned). Ha pedig szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, akkor itt találod meg az elérhetőségeimet. Köszönöm, hogy elolvastad az írásomat! További kellemes készülődést kívánok! :)

Üdvözlettel:

Nagy Arnold, Fotós

Nagy Arnold, Fotós
FKSZ Fotó: www.fksz.hu

Scroll To Top