Címlap » Zene » Julio Iglesias, Black Label Society és Irie Maffia június 27-én

Julio Iglesias, Black Label Society és Irie Maffia június 27-én

A Zenet Magazin napi programajánlója.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Worldstyle: Savages y Suefo – A38 (Tetőterasz)
Kezdés: 22:00
Belépő: ingyenes!
A Savages y Suefo név két budapesti dj/producert takar, mindketten az eklektikus zenei szcénából jöttek. Játszanak is mindent, ami eszükbe jut, de leginkább a downtempo, a dub, a hip-hop, a funk, és a swing keverékét, gyakran balkáni, latin és keleti fúziókban. 

PASO Soundsystem – Akvárium Klub
Kezdés: 21:00
Belépő: ingyenes!
A PASO ágprojectje, melyben a formáció régi, főként tradicionális ska, rocksteady és reggae bakelitlemezeket játszik, valamint esetenként trombita és billentyű-improvizációk is színesítik a végeredményt. A régi ska örökzöldek napjaink dancehall slágereiig terjedő skála néhány pontján hallhatunk PASO verziókat is!

Irie Maffia – Park (Nagyszínpad)
Kezdés: 20:00
Belépő: 500 Ft
Az egyik legjobb magyar koncertzenekar a Parkban! A reggae, hiphop, rock és funk határait egymásba mosó bandának a frontvonalában koncentrálódnak az újgenerációs kedvencek: az elsőszámú underground díva Sena, és MC Columb, valamint a reppsztár MC Busa licitálnak egymásra szövegeikkel. A tizenegytagú zenekar vezetője a harsonás élő Márton Dermot), aki közösen Horváth Gáspárral (Jumo Daddy), a zenekar másik alapítójával a zeneszerzésért is felel.

Ablak A Dubra – Park (Popart Electronic)
Kezdés: 20:00
Belépő: ingyenes!
AAD nyári játékok minden szerdán már este 8 tól a konténervárosban. Júniusban 4-szer viszünk a táncba, lesz móka és kacagás, megfejtés a teraszon, basszus a PopArtban, akciós mosoly a bárpultnál. Június 27-én fellép:SanFranciscoBeatm, Zajac, Naga.

Julio Iglesias – Papp László Budapest Sportaréna
Kezdés: 20:00
Belépő: 7900-50000 FT
Julio Iglesias 2012. június 27-én a BudapestAréna színpadán énekli el legnagyobb slágereit és ad káprázatos koncertet. Iglesias több mint 300 millió lemezt adott el világszerte 80 megjelent albumából, ez által minden idők lemezeladási listáján a top 10-ben szerepel. A 80 kiadvány magába foglalja az eredeti lemezeket és a különböző nyelveken megjelent változatokat, koncertfelvételeket. Ezzel Iglesias lett az a spanyol ajkú művész, aki a legtöbb albumot adta el. 
1983-ban a Guinness Rekordok könyve Gyémánt lemezzel tüntette ki. Julio 20 különböző nyelven énekelt dalokat pályafutása során.
43 éves pályafutása során Iglesias 2600 platina- és aranylemezt kapott, több mint 5000 koncertet játszott 600 városban világszerte, és több mint 60 millió néző tapsolt a koncertjein.
Iglesias számos duettet is énekelt olyan fantasztikus művészekkel, mint Frank Sinatra, Stevie Wonder, Willie Nelson, Diana Ross, Dolly Parton, Art Gurfunkel, Paul Anka, Charles Aznavour, Sting, The Beach Boys, Alejandro Fernández vagy Plácido Domingo és Lola Flores.

Black Label Society, Rómeó Vérzik – PeCsa Music Hall
Kezdés: 19:00
Belépő: 8900 Ft, a koncert napján 9900 Ft
Majdnem pontosan egy évvel legutóbbi, rég várt látogatása után ismét Budapestre érkezik Zakk Wylde és zenekara, a Black Label Society. A több mint 25 éve a pályán lévő Zakk nem csak korunk egyik legjobb gitárosa, hanem egy igazi ikon is: maga a megtestesült heavy metal. Erről személyesen június 27-én győződhetünk majd meg a Petőfi Csarnokban, addig pedig a jegyek mellé akár Zakk legújabb könyvét is beszerezhetjük, hiszen a gitárhős nemrég egy kézikönyvet is összedobott arról, hogy hogyan kell igazi rocksztárrá válni – és hogyan lehet túlélni, ha már azok vagyunk. 

Sex Action – Zöld pardon
Kezdés: 20:00
Belépő: 400 Ft / 22 óra után 200 Ft / egyetemista akció: érvényes felsőoktatási diákkal 22 óráig ingyenes!
Dirty rock csajozós dalszövegekkel, Döglégy Zolival, Mátyás Attilával, áfonyával és Bense Sanyival.

Scroll To Top