Címlap » Címlapon » Kínában gyógyítják Bajor Imre agydaganatát

Kínában gyógyítják Bajor Imre agydaganatát

Kínába utazott Bajor Imre, hogy a a távol-keleti orvoslással próbálják meggyógyítani. A színművésznél ugyanis agydaganatot diagnosztizáltak, most Kínában próbálják meggyógyítani őt. A várakozási idő a terápiára állítólag öt év, ám a művészt a lista elejére vették.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Bajor Imre súlyos beteg, agydaganattal diagnosztizálták. Most mindent megtesznek, hogy a művész életét megmentsék, jelenleg Kínában, Kuangcsou-ban van, ahol a Fuda Tianhe kórházban kezelik. Bajornak úgy sikerült a lista élére ugrania, hogy egy ott dolgozó magyar sürgősnek ítélte meg az esetét, és sürgősségi ellátásban részesítik – állítja a Bors. A színész nem feküdt be a kórházba, hanem bejár a kezelésekre, mindennap megy két héten keresztül.

A kezelés mintegy ötmillió forintba kerül, ezt az összeget a művész barátai dobták össze, hogy minél előbb meggyógyulhasson Bajor. A színész felesége, Ildikó azt is elárulta, hogy a két hetes kezelés után Imre otthon fog tovább gyógyulni, a nő a további kezeléseket intézi most. A Blikk információi szerint a beteg művész nemcsak családjával, hanem orvosával is folyamatosan konzultál Skype-on keresztül. Bajor Imre egyébként nem egyedül tartózkodik Kínában, fia, Marci is elkísérte, és mindenben segíti édesapját.

Bajor Imre

Bajor Imre: Súlyos beteg Bajor Imre – agydaganattal kezelik a messzi Kínában

A kínai gyógyászok azt állítják, megtalálták a legjobb megoldást a rák kezelésére. Ez pedig nem más, mint egy mélytengeri alga, melynek kivonatát fogyasztják el a páciensek. A kivonat elfogyasztása után a rákos sejtek feltöltődnek egy fényérzékeny anyaggal, majd egy speciális lámpa segítségével átvilágítják a beteg testét, és elpusztulnak a rákos sejtek. Állítólag ez egy milliárdokat érő technológia, és a világon egyedül Kínában lehet ezzel a megoldással gyógyulni, bár már több ország is igényt tart erre a módszerre.

Scroll To Top