Címlap » Zene » Kukkants be az interaktív Evanescence mobil backstage-be!

Kukkants be az interaktív Evanescence mobil backstage-be!

A napokban Budapesten járt rockzenekar interaktív alkalmazással épít rajongói közösséget.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A Grammy-díjas rockbanda rövid szünet után új albummal és turnéval tért vissza, melynek keretében nemrégiben Budapesten is adtak egy emlékezetes koncertet. Most egy interaktív alkalmazást mutatnak be a rajongóknak, mellyel egy új közösség épülhet és a különböző eszközök segítségével egy igazi kötelék alakulhat ki majd a rajongók és a zenekar között.

“Igazán csodálatosak a rajongóink! Fantasztikus a támogatásuk és az, ahogyan látjuk, hogy velünk együtt nőnek fel.” – mondta el Amy Lee, az együttes alapítója és énekesnője. “Nagyon fontos számunkra, hogy tartsuk velük a kapcsolatot és tudjuk, hogy mit gondolnak. Ezért találtuk ki az interaktív fanklub ötletét, hogy a leghűségesebb rajongók velünk és egymással is tudják tartani a kapcsolatot.”

“Nagyon izgatottak vagyunk, hogy az Evanescence elkezdi használni az alkalmazásunkat” – mesélte Paavo Bäckman a Mobile Backstage ügyvezető igazgatója. „Ezzel a lépéssel a zenekar képes lesz egy közösséget kialakítani, elérni a rajongókat, meghallgatni őket és válaszolni a kérdésekre, kérésekre. Más közösségi oldalakkal ellentétben mi 100%-ban a bandához kapcsolódó közösségi portált alakítunk ki az igazi rajongók részére.”

A Mobile Backstage alkalmazás segítségével a rajongók híreket, képeket, videókat, zenéket és üzenetetek válthatnak egy intim és személyes környezetben, távol más közösségi oldalak zűrzavaros világától. A tagok láthatják egymás bejegyzéseit, a közelgő koncerteket, helyszíneket, zenét hallgathatnak, valamint meg is vásárolhatják őket, csakúgy, mint jegyeket a koncertekre.

Töltsd le most!

Scroll To Top