Címlap » Utazás » Mától indul a 13. Harley-Davidson Fesztivál

Mától indul a 13. Harley-Davidson Fesztivál

Balaton, motorok, rocklegendák várnak Rád!

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Alsóörsön ma veszi kezdetét Magyarország legnagyobb motoros találkozója, a 13. Harley-Davidson Open Road Fest. Koncertek, motorok és fergeteges buli vár!
Az Európa Kempingben a hazai sztárok mellett az élő rocklegendák, a Nazareth (június 8.) és a The Sweet (június 9.) is fellépnek. Összesen 35 fellépő zenél és énekel a hétvégén, köztük az Edda, Tankcsapda, Magna Cum Laude.

Ma motoros kísérettel és élő közvetítéssel költözött le a Class FM is a Balaton partra. Június 8-án veszprémi túrára indulnak a motorosok, ahol majd a Class FM élő kívánságműsor szórakoztatja az oda érkezőket. Kaszkadőr bemutató is lesz Nagy Bélával (Becman), Veres Zoltán pedig műrepülő tudományát mutatja be június 8-án 17 órától. Június 10-e a családokról szól: kézműves foglalkozások, arcestés, játékok és Megasztáros fellépők mellett gyerekmotorozásra is lesz lehetőség. Színházi programként a Pannon Várszínház bemutatja A dzsungel könyvét június 10-én. A leginkább közkedvelt program valószínűleg a szombati felvonulás lesz 11 és 12 óra között. A színvonalat azonban baleset megelőzési bemutatók, tesztvezetés, bungee jumping és sétahajózás is emeli.

A hetijegyet 16.500 Ft-ért, a napijegyet 1.500-6.000 Ft-ért rakhatjuk zsebre (de lecsaphatunk néhány kedvezményre is). Az ár tartalmazza a koncerteken való részvételt, pólót, kitűzőt, welcome drinket és ingyenes kempingezési lehetőséget (motorosoknak).

Idén tényleg kihagyhatatlan ez a fesztivál, nemcsak a jobbnál jobb koncertek, a sokszínű programok miatt, de azért is, mert 2012 a Motorosok Éve. Akár van Harley-d, akár nincs, biztos jól fogod érezni magad Alsóörsön a következő néhány napban!

Részletes program elérhető a Harley-Davidson Open Road Fest oldalán, illetve facebook profilján.

Scroll To Top