Címlap » Címlapon » Mindjárt itt a Rising Star!

Mindjárt itt a Rising Star!

Már nem kell túlságosan sokat aludnunk, ugyanis hamarosan indul a TV2 vadi új énekes tehetségkutató showműsora, a Rising Star! Mivel ez a tehetségkutató műsor új típusú, biztos, hogy sok tévénézőt fog vasárnaponként a tévé elé szögezni.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Milyen lesz a show?

Jó pár év eltelt, amióta bemutatták az első énekes tehetségkutató műsort, a Megasztárt. Azóta minden évben több énekversenyt is indítanak a kereskedelmi csatornák, a TV2 ezúttal egy licenszelt showt tűz műsorra, a Rising Start, ami remélhetőleg nagyobb sikert fog elérni, mint az egy évadot megélt Voice. A műsor egy izraeli licenszű tehetségkutató, már lehetett vele találkozni például Brazíliában, az Egyesült Államokban, Portugáliában és Németországban is.

2013 év végén jelentették be a TV 2 csatornánál, hogy érkezik a műsor, most már konkrét időpont is van, ez pedig 2014. október 26, 21:30.

Rising Star a TV2-n

Rising Star a TV2-n – Már nem kell túlságosan sokat aludnunk, ugyanis hamarosan indul a TV2 vadi új, énekes tehetségkutató showműsora, a Rising Star!

Az Izraelben csúcsokat döntő show alapja az, hogy minél jobban bevonja a műsorba a nézőket is. Míg ezekre a tehetségkutatókra szinte kizárólag SMS-ben lehet szavazni a kedvencekre (sokszor igen busás pénzért), addig a Rising Star a XXI. század termékére, az okostelefonokra bízza a szavazást.

A fellépő énekesek teljesen el vannak zárva a zsűritagoktól is és a közönségtől is, ez a fal pedig csak akkor tűnik el, ha a versenyző megfelelő számú voksot kapott. Ha valaki nem kap elég szavazatot, a fal nem tűnik el, ő pedig kiesik. Az előválogatások kivételével ezen az ingyenes applikáción keresztül szavazhatnak a nézők.

A zsűritagok

Bár a nézők nagyban dominálnak a Rising Starban, azért kellenek zsűritagok is a showba. Az ítészek négyen lesznek, három úr és egy hölgy alkotja majd a zsűrit. Kerényi Miklós Gábor rendező, színiigazgató mellett Mező Misi, a Magna Cum Laude énekese és a Voice egykori ítésze, Pásztor Anna, az Anna and the Barbies énekese, a Sztárban sztár idei évadának egyik versenyzője, és Feke Pál musicalszínész fog dönteni a versenyzők sorsáról.

Két műsorvezetője lesz a tehetségkutatónak. Egyikük a nemrégiben a TV2-höz átigazolt Ördög Nóra, társa Majka, aki legutóbb a Sztárban sztár zsűritagjaként dolgozott.

Scroll To Top