Címlap » Zene » Monkey6 presents Bridzs Special, Zagar és Belmondo július 5-én

Monkey6 presents Bridzs Special, Zagar és Belmondo július 5-én

A Zenet Magazin napi programajánlója.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Insane, Hidegzuhany, Wedding’s Day – A38 (Tetőterasz)
Kezdés: 19:00
Belépő: 600 Ft
Három fiatal, erőtől duzzadó, jobbára zúzós, olykor kifinomultan éteri remek banda metálzenéje megannyi szinten egyetlen estén. A megalakulása óta eltelt tíz évben a budapesti Insane középiskolai haverzenekarból szép lassan a honi modern metál mezőny egyik megbecsült tagjává nőtte ki magát, a BPRNR-válogatások (BudapestRockNRoll Compilation Vol.1, Vol.2, Vol.3, Vol.4) egyik legstabilabb szereplőjeként. A sok tagcserén áteső együttes negyedik albuma, az Our Island – Our Empire érett, eurokomform produkció, amely nívósabb, változatosabb, a korábbi három sorlemeznél (Searching For Thoughts, 2002, XXI Century Poison, 2004, King Of Fools, 2005). 

Monkey6 presents Bridzs Special – A38 (Koncertterem)
Kezdés: 21:00
Belépő: 600 Ft
A Monkey6 szédületes csapata és társai egy szédületes party keretében zúdítja ránk legfrissebb talpalávalóit, amelyektől mindenkiben úgy lángra gyúl a lélek, mintha abból hat majom akarna kitörni. Fellépők: Marcel Live, Gelka DJ Szett, Haze & Bodoo, Bergi & Max Factor.

Zagar – Park (Nagyszínpad)
Kezdés: 21:00
Belépő: 500 Ft
A 2001 Űrodüsszeia című film nem csak film, hanem zenei szempontból is fordulópont. Vajon hogy jön össze Strauss, Ligeti György, Hacsaturján és Patrick Moore az egyébként távoli jövőben játszódó történetben? És hogy jön ide a 2001 Űrodüsszeia? Nos, ha engem kérdeztek, milyen zenét játszik a Zagar, hát szerintem oldschool future popot. Kissé furán hangzik, hogy oldschool future, de éppen ez a lényege Zságer Balázs zenéjének: ő nem horizontálisan, hanem vertikálisan közlekedik ebben a kultúrában, és hatásmechanizmusának lényege, hogy hogy a zene különböző rétegeiben egyszerre létező ismert és ismeretlen motívumok szabad keveredésének áramlását szabadítja fel. Már-már szemtelenül pimasz módon keveri a cukorszirupot az intellektuális keserűvel és a legádázabb ritmusok nyersességével. Ha érted, mit akarok mondani. Egyszóval egy fergeteges, élőzenés partira számíthatsz, tomboló kékharisnyákkal és britpopfrizurás arcokkal, ahol a csillagos égen befelé űrhajózhat mindannyiunk lelke egy jó két óra erejéig. 

Belmondo – Zöld Pardon
Kezdés: 20:00
Belépő: 400 Ft / 22 óra után 200 FT / egyetemista akció: érvényes felsőoktatási diákkal 22 óráig ingyenes!
Torkos csütörtök a Belmondoval. „Hogy miért torkos, azt a koncerten áruljuk el, hogy miért csütörtök, azt sosem.
Az Anna & the Barbies koncert egészségügyi okok miatt elmarad. Jó egészséget kívánunk az érintettnek! Szerencsére nem maradunk aznapra sem koncert nélkül! Májusban elmaradt koncert pótolja nálunk Czutor Zoli Belmondoja!”

Scroll To Top