Címlap » Zene » Moombah! a legjobb DJ-kkel az Akváriumban

Moombah! a legjobb DJ-kkel az Akváriumban

Palolati, Wondawulf és JumoDaddy mutatja be a legfrissebb stílusirányzatokat június 16-án.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

De mi is az a Moombah? Egy olyan sorozat, melynek célja a legfrissebb stílusirányzatok, a Moombahton, a Moombahcore és a MidTempo prezentálása a budapesti éjszakában, és ehhez alkalomról alkalomra hazánk legjobb DJ-it hívják segítségül a szervezők. Ezúttal, június 16-án Palotai (Rewind), Wondawulf (Future Music) és JumoDaddy (Irie Maffia) járul hozzá ahhoz, hogy a nehéz basszusokból, vaskos dobokból és izgalmas dallamokból kevert recept felszabadítson, megújítson és kirángasson a hétköznapok szürkeségéből.

DJ Palotait valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen számtalan alkalommal nyerte el a legjobb DJ kitüntető címét, és majd’ két évtizedes tapasztalatával a leginkább tisztelt hazai DJ-k közé tartozik. Zenei irányvonalát nehéz behatárolni, hiszen d’n’b-t éppúgy játszik, mint Britney Spearst, bossa novát vagy bangrát – amit éppen a hely megkíván.

A budapesti Wondawulf DJ-ként és producerként tevékenykedik, zenei spektrumát egyszerűen csak „jövőzenéként” írja le, melyben éppúgy helyet kap a minimal, a dupstep, a hiphop vagy a drum & bass, mint az ezeken túl felfedezhető zenék. Hármas jelszava kortárs elektronika, az innováció és a kreativitás, melynek szellemében rendszeres klubesteket tart a Rewind és a Future Music sorozatban, valamint Jövőzene néven Palotaival közös rádióműsora is van a Tiloson. Wondawulf olyan elektronikus zenei előadókkal lépett már fel, mint Skrillex, Foreign Beggars, Knife party, Crissy Criss, Borgore, Drumsound& Bassline Smith vagy Munchi.

Az este harmadik fellépője JumoDaddy, azaz Horváth Gáspár már hat éves kora óta játszik billentyűs hangszereken, hangmérnök család tagjaként pedig szintetizátorokkal, dobgéppel és szemplerekkel nőtt fel. 2003 óta lép fel rendszeresen DJ-ként, 2005-ben pedig Élő Mártonnal megalapította az Irie Maffiát, melynek azóta is zenei producere, hangmérnöke és zeneszerzője. A Corvintetőn három éve minden kedden rezidens DJ-ként lép fel, az underground mellett pedig a mainstream dolgok is foglalkoztatják: számos reklámzene és két film zenéjét is ő szerezte, valamint a Kelemen Kabátban formáció zenei producere és zeneszerzője.

A buli 22 órakor kezdődik, a belépés ingyenes.

Scroll To Top