Címlap » Zene » No Disco, Irie Maffia Soundsystem és Road június 19-én

No Disco, Irie Maffia Soundsystem és Road június 19-én

A Zenet Magazin napi programajánlója.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Random Trip – A38 (Tetőterasz)
Kezdés: 20:00
Belépő: ingyenes!
A Random Trip Delov Jávor vezetésével. a szabad és határtalan zenélést hozza a jól ismert Random Szerda és Gimmeshot improvizatív klubok nyomdokaiban. Ezen az esten a vendégek: Magyar Bori /ex-Besh O Drom, Butterfly Effect/ – ének, Mc Guacho (URU) – rap, Subicz Gabi /P.A.S.O./ – trombita, Premecz Mátyás /Kéknyúl, Qualitons/ – szinti.

The Passenger – Akvárium Klub
Kezdés: 22:30
Belépő: ingyenes!
Egy igazi "csakittcsakmost" buli a január elsején végleg megszűnt, legendás egri MÁS klub rezidenseivel és zenész barátaival! Hallgasd meg, hogy mit hallgatnak, akiket hallgatni szoktál! Magyarország legjobb zenészei kedvenc zenéik közül válogatnak a pult mögött. Fellép: Rácz Mihály (AblakaNapra)

No Disco – Park (Popart Electronic)
Kezdés: 22:00
Belépő: ingyenes!
No mit gondolsz, mi ez? Tulajdonképp a többek közt Ibizát is megjárt Metha és kíváló társa Mira felügyelete alatt álló kalandtúra azok számára, akik már unatkoznak a gépsorból ömlő disco zenékre való lépkedéstől. Túráik során a tech-funk szigetektől kezdve a 4/4 szorosig, az electro-house hegyeken át a techno völgyig mindenhová ellátogatnak, ahol táncolni illik. Producer és dj vendégeikkel hétről hétre biztosítják a minőségi kikapcsolódás csodás élményét. Fellépők: Mira, Metha, Erká.

Irie Maffia Soundsystem – Corvintető
Kezdés: 22:00
Belépő: 300 Ft
Az Irie Maffia Soundsystem Corvintetős heti klubestje, ahol jamaikai gyökerű zenék, dancehall, reggae és hiphop szól.

Road – Zöld Pardon
Kezdés: 20:00
Belépő: 400 Ft / 22 órától 200 Ft
A 2004-ben alakult pörgős, dögös, csajozós, karcos rock-metal muzsika immár a 2010-es negyedik nagylemez, az Embertemető formájában jut el a rajongókhoz, és a csapat azóta sem pihen. A ZP-ben  is egy hatalmas koncertre lehet majd számítani, hiszen a Road buliknak mindig olyan hangulata van, amit, ha egyszer megtapasztalsz, soha nem felejted el és annyi erővel, energiával tölt fel, hogy abból napokig képes leszel táplálkozni. 

Scroll To Top