Címlap » Zene » Oliver Lieb, E-Z Rollers Sian Evansszal és hiphop feszt június 16-án

Oliver Lieb, E-Z Rollers Sian Evansszal és hiphop feszt június 16-án

A Zenet Magazin napi programajánlója.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Oliver Lieb (DE) – A38 (Koncertterem)
Kezdés: 23:00
Belépő: 2500 Ft / elővételben 2000 Ft
Oliver Lieb a kilencvenes évek közepén gyakorlatilag kitörölhetetlen nyomokat hagyott a német techno és trance szcénában, s azóta is változatlan intenzitással, erővel és kreativitással jár a kora előtt. Egy különös este, különösen ütős szettekkel! Fellép még: Liquidwatch, Syncronize, Transparentman.

Moombah! Palotai, Wondawulf, JumoDaddy – Akvárium Klub
Kezdés: 22:00
Belépő: ingyenes!
A legfrissebb stílusirányzatok, a moombahton, a moombahcore és a midtempo prezentálása a budapesti éjszakában, hazánk legjobb DJ-i segítségével. Ezúttal Palotai (Rewind), Wondawulf (Future Music) és JumoDaddy (Irie Maffia) járul hozzá ahhoz, hogy a nehéz basszusokból, vaskos dobokból és izgalmas dallamokból kevert recept felszabadítson, megújítson és kirángasson a hétköznapok szürkeségéből.

Soproni Fesztivál: E-Z Rollers Special feat. Sian Evans (UK)(Kosheen) – Park (Nagyszínpad)
Kezdés: 19:30
Belépő: 800 Ft
Van az E-Z Rollers, ami egyrészről ízi, másrészről drámembész, harmadrészről sarokrepesztően döngölős, agyolvasztós elektronikus zene, és erre jön rá Ms. Kosheen, azaz Sian Evans, a Kosheen énekesnője azzal a brutálisan édes-savanyú hangjával, amiért a komplett angolszász popszakma örömmel leülne ezer évet, csak hogy öt percre kölcsön kapja.
Szóval lesz ez a buli, ami nem kicsit nagy dobás, hanem egy giga nagy hajítás, olyan zenészekkel, akik ugyan nem annyira „közismertek”, mivel sose szerepeltek a naptévében, viszont akkora bulit csapnak, hogy biztosítást kell kötni a telekre. Ez van srácok: a szervezők számítanak rátok!

Offline Music Fesztivál – Dürer Kert (Nagyterem)
Kezdés: 19:00
Belépő: 20 óráig 500 Ft / utána 1000 Ft
Az idén is hihetetlen line uppal robbant az Offline Music Festival – hol máshol: a Dürer Kertben. Nyolcadszor. A nyár első nagyobb hiphop vadulásának délutánján a kertben lazulgatva szurkolhattok június 16-án az It’s Rite Freestyle Battle résztvevőinek. A délután ötkor kezdődő OMF estefelé fordul igazán élesbe, amikor a magyar hiphop krémje teszi tiszteletét a nagyteremben. Itt lesz a Hősök, a fantasztikus Funktasztikus, a Kriminal színeiben színpadra lép az NKS és Bankos, a Bloose-t pedig a Barbárfivérek, na meg a Vészk’járat képviseli. De a Killakikitt, a Jambalaya, MC Gőz és Deniz, valamint a DSP show-ja sem hagy majd kétséget: a magyar hiphop jobb, mint valaha. A koncertek előtt-után, úgy reggelig DJ Kool Kasko pakolgatja a lemezeket. Fellépők: Hősök, Funktasztikus, Nks, Bankos, Killakikitt, Jambalaya, Barbárfivérek (Tibbah+Deego), Vészk’járat (Siska+Phat), DSP, Mc Gőz + Deniz, Dj Kool Kasko.

2. Világveleje Nyár – Orczy Kert
Kezdés: 18:00
Belépő: 2900 Ft / bérlet: 4900 Ft
A második Világveleje Nyár második napja, ahol bemutatkozik a főváros közönségének a nemrég gitároscserén átesett Tankcsapda, a közönség pedig nemcsak az új gitárossal, Sidivel való felállását nézheti meg, de a tervek szerint két új dalt is hallhat. A nagy Tankcsapda koncertekhez méltó látványra és pirotechnikára lehet számítani a Tele a Tankot 2012 turné nyári budapesti állomásán. A napot a Los Vegas zenekar indítja, akiknek tagjai a Kowalsky meg a Vega formációból lehetnek ismerősek, utánuk a hazai rock színtér Tankcsapda melletti másik vezető csapata, a Depresszió szaggatja a húrokat az Orczy Parkban. A tószínpadon Szekeres-Barbaró Wurlitzer Band fedőnév alatt Szekeres András és Barbaró Attila Junkies-tagok játsszák zenekaruk dalait akusztikus formában.

Esti Kornél – Zöld Pardon
Kezdés: 20:00
Belépő: 400 Ft / 22 órától 200 Ft
Lírai alterock némi 80-as évekbeli new wave hangulattal.

Scroll To Top