Címlap » Utazás » Soul Of The Game címmel sport- és családi nap Budapesten

Soul Of The Game címmel sport- és családi nap Budapesten

Sport-, zenei és családi napot szervez ismert táncos fellépők részvételével a Szabadtéri Sportok Egyesülete Soul Of The Game címmel szombaton, a budapesti Pillangó Parkban.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A rendezvényen fellép a Quantum XXL és a legnagyobb brit tehetségkutatóban elsöprő sikert arató akrobatikus kosárlabdacsapat, a FACE TEAM is, valamint részt vesz az eseményen Hanga Ádám magyar válogatott kosárlabdázó, a spanyol élvonalbeli Manresa egyik legjobb játékosa is – adták hírül közleményben a szervezők.

Soul Of The Game címmel sport- és családi nap Budapesten

A nap délelőtt fél 10-kor megnyitóval kezdődik, majd kosárlabda-bajnokságokkal folytatódik. Ezt követik a táncos bemutatók az Appril Project és a Quantum XXL csoportok előadásában, majd fél 4-kor kerül kézállás Guinness-rekordkísérletére kerül sor. Ezután break jam selejtezőt rendeznek, majd a Face Team akrobatikus kosárlabda-bemutatója és újabb táncos produkciók következnek. A kosárlabdadöntők után a napot Sub Bass Monster koncertje zárja.

Soul Of The Game címmel sport- és családi nap Budapesten

A Britain’s Got Talent brit tehetségkutató show műsor idei sorozatában indult a Face Team nevű magyar akrobatikus kosárlabdacsapat, amely az elődöntőig jutott. Ez igen nagy szó, tekintettel arra, hogy az előzetes válogatókra 70 ezren jelentkeztek. A Face Team kosárlabdás show-ja hatalmas sikert aratott mind a nézők, mind a zsűri körében. A csapat tagjai a színpadon felállított kisebb kosárlabdapályán szinte a fizika törvényeit meghazudtoló légi akrobatamutatványokat adtak elő, dobbantó segítségével több méter magasra ugrottak, és szaltók, pörgések közepette dobálták a kosárba a labdát. A magyar csapat végül az utolsó elődöntőn nem kapott elég közönségszavazatot ahhoz, hogy a döntőbe kerüljön.

Forrás: MTI
Kép: csillagszuletik.net,kepteneseg.hu

Scroll To Top