Címlap » Címlapon » Track Terrace Grand Opening /w SHARAM

Track Terrace Grand Opening /w SHARAM

Előfordult már Veletek, hogy agyatok folyamatosan késztetést érzett arra, hogy emlékdarabkákat pakoljon egymásra egy régi korszakból? Home, Pacha, Flört, Kecel, Global Underground, Yoshitoshi, Deep Dish, ismerősen hangzik?

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Bizony ám, a hírek igazak, a Deep Dish volt, van, és lesz is, hiszen a srácok újra együtt dolgoznak!

Minden bizonnyal valahol, valamikor Te is részese voltál annak a varázslatnak, amit nemes egyszerűséggel az Ő hangzásuknak aposztrofáltak. Többszörös Grammy jelölés, több kiadó, a pop zene legnagyobbjaival való közös munka. És megannyi szenzációs Deep Dish sláger, ha két mondatban kell összefoglalni Sharam és Dubfire közös munkásságát.

Az az elektronika, amely ha kell megringatott , ha kellett felemelt, vagy éppen elvarázsolt. Munkásságuk arról szólt, hogy csináljanak bármit is, a lényeg egyszerű volt: jól akarták csinálni, folyamatosan tágítani a tánczene határait, lerombolván a falakat okozván auditív meglepetéseket az embereknek. Olyan dalokat csináltak, melyek felkerültek a nagy slágerlistákra, és olyanokat is, amik kevésbé zajos, underground slágerekké váltak.

Track Terrace Grand Opening /w SHARAM

Track Terrace Grand Opening /w SHARAM – SHARAM érkezik 2014. május 17-én.

A szétválás után Sharam orbitális sikert aratott kanadai szóló turnéjával, ezzel bizonyította, hogy akár duóban lép fel, akár egyedül, Ő még mindig kiválóan képviseli azt, amit együtt álmodtak meg a srácok sok-sok éve.

“Mivel magam is producer vagyok, ezért dj-ként olyan darabokat szeretek játszani, melyek jól vannak elkészítve. Ha a szettben passzolnak egymáshoz a track-ek, és ezáltal képesek elmesélni egy történetet, amely megragadja a figyelmet, akkor mindegy milyen stílusból játszunk. Lehet hiphop, trance, tech house, minimal – hívd, aminek akarod. Az egész a JÓ zenéről szól, tök mindegy, honnan származik.” (PartyNews 2012)

“Az én mantrám az, hogy a zenét nem szabadna megosztani. Ha jó ami csinálok, akkor játszani fogják. Ha másokat is inspirálni fog, akkor feldolgozzák vagy remixelik, és ha az emberek nehezen tudják majd megfejteni, hogy milyen stílust is csinálok én, akkor úgy fogom érezni, hogy elértem a célomat.” (PartyNews 2012)

“Mindig törekedtem arra, hogy másként csináljam a művészetet, mint a többiek, és szélesítsem a zenei látókörömet. Folytatom a kutatást, míg úgy nem érzem, hogy elvégeztem a munkámat.”

Sokak véleménye szerint Ő volt az, aki visszacsempészte a köztudatba a lassan hanyatló, emlékképekből éppen hogy talpon maradó Deep Dish hangzást. Kinek ne lenne bakancslistáján egy újabb Deep Dish koncert!

http://www.youtube.com/watch?v=7yp86ahjp6c

Ezért is konstatáltuk óriási örömmel a tavalyi mozis látogatását, ami nem meglepően fullra rakta a budai szórakozóhelyet. Sharam tette fel ugyanis a “Dére” a pontot, talán sokkal jobban megmaradt DEEP DISHNEK, mint társa. Még nagyobb bennünk az öröm, hiszen a Track Terrace félig-meddig Deep Dish hangulattal lesz telített 2014. május 17-én, hiszen egy egész estés Sharam fellépésnek leszünk fül- és szemtanúi!

A rememberek-től megcsömörlött partyarcok nyilvánvalóan elégedetten csettintenek, hiszen talán újra velőtrázó este várható.

Mi pedig figyelünk, Deep Dish van, volt, és lesz. A voltot kiválóan ismerjük, a jelen és jövő pedig talán még izgalmasabb lesz, mint bármelyik eddigi történés a srácok körül…

Most pedig örüljünk a visszavonhatatlan ténynek: SHARAM érkezik május 17-én

Linkek:

Scroll To Top