Címlap » Címlapon » Tűzijáték Budapesten – 2013. augusztus 20. – nem marad el

Tűzijáték Budapesten – 2013. augusztus 20. – nem marad el

Nagy valószínűség szerint nem marad el az augusztus 20-i budapesti tűzijáték! Te ott leszel?

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium tájékoztatására hivatkozva az írta az Origo, hogy a budapesti tűzijáték egyelőre nincs veszélyben, azaz az augusztus 20-i ünnepség a szokásokhoz híven zárulhat – ha az utána következő Ákos koncertet ráadásnak vesszük.

A 2013. augusztus 20-ai, budapesti tűzijáték nem marad el! Ez az utolsó pillanatig változhat, azonban nagy valószínűséggel meg lesz tartva, mert nincs veszély.

Mindenesetre tudni kell, hogy akár az utolsó pillanatban is lefújhatják a tűzijátékot, ha nem tartható meg biztonságosan.

Együtt az Ország! - 2013. augusztus 20.

A 2013. augusztus 20-i budapesti ünnepi tűzijáték egyelőre nincs veszélyben, de akár az utolsó pillanatban is lefújhatják a rossz időjárás miatt.

A Balatonnál jelenleg nincs túl jó idő: 60-80 kilométer/órás széllökések mellett erősen hullámzik a tó vize. A magyar tengernél kilenc településen: Keszthelyen, Fonyódon, Balatonlellén, Zamárdiban, Siófokon, Balatonfüreden, Tihanyban, Zánkán és Révfülöpön terveztek augusztus 20-i tűzijátékot, de még nem tudni, hogy megtartják-e.

A balatoni településeken lévő tűzijátékok nagy valószínűséggel nem lesznek megtartva. A nagy szél miatt nagy az esély, hogy elmaradnak.

A biztonságos tűzijátékról szóló jogszabály szerint ha az Országos Meteorológiai Szolgálat másodfokú (narancssárga) vagy piros riasztást ad ki, illetve erős szélben a tűzijátékot el kell halasztani, vagy ha már elkezdték – és lehetséges -, le kell állítani.

Scroll To Top