Címlap » Zene » X-faktor » Tóth Gabi megújul az X-Faktorra

Tóth Gabi megújul az X-Faktorra

Tóth Gabi ismét átalakul. A fiatal énekesnő az X-Faktor mentorszékébe egy nőiesebb és visszafogottabb külsővel fog beülni.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Egyelőre hatalmas titokban zajlik Tóth Gabi átalakulása. Az X-Faktor egyetlen női mentora arra törekszik, hogy vadonatúj külsővel kápráztassa el a tehetségkutató nézőit. A változásról csupán annyit tudni, hogy az énekesnő az eddig megszokott rocker külsejét finomabb, elegánsabb stílusra cseréli és a haja is igazi csajos fazonú lesz.

Az X-Faktor mentora elképesztő változásra készül

Tóth Gabi átalakul: csajos frizurával és elegáns öltözetben ül majd az X-Faktor mentorszékébe.

“Úgy gondolom, itt az ideje, hogy a vadóc rockerlány átváltozzon érett nővé. Lelkileg erősebb lettem és megtanultam békében élni önmagammal. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy a műsorban egy teljesen új Gabival találkozhatnak majd a nézők. Változtatni fogok a hajamon, mert eddig nem hangsúlyoztam eléggé, most majd igazi csajos frizurával állok a kamerák elé. A ruháim pedig sokkal elegánsabbak, letisztultabbak lesznek. A párom, Robi sokat segített ebben az átalakulásban, mert a táncon keresztül feltárta a bennem rejlő finom, odaadó nőt. Már alig várom, hogy az új külsőmet megmutathassam a közönségnek” – mesélte Gabi.

Scroll To Top