Címlap » Utazás » A SZÉP Kártya tarol, egyre többen választják!

A SZÉP Kártya tarol, egyre többen választják!

Egyre több szerződött partnert tudhat magáénak a SZÉP Kártya program. Elfogadóhelyek, munkáltatók és munkavállalók választják országszerte ezt a béren kívüli juttatási formát, és a SZÉP Kártyában rejlő lehetőségeket. A siker egyértelmű.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Országszerte több mint 50 ezer szolgáltató szerződött már a SZÉP Kártya elfogadóhelyek közé. Azoknak a munkáltatóknak a száma is folyamatosan növekszik, akik ezt a béren kívüli juttatási elemet biztosítják dolgozóik számára. A legfrissebb statisztikák szerint több mint 800 ezer kártyabirtokos tudja cafeteria keretét ezzel az utalványkártyával felhasználni szállás, vendéglátás, valamint szabadidő és rekreációs szolgáltatások igénybe vételekor.

SZÉP Kártya elfogadóhelyek

SZÉP Kártya elfogadóhelyek: Országszerte több mint 50 ezer szolgáltató szerződött már a SZÉP Kártya elfogadóhelyek közé. Böngésszen közöttük: szepkartya.hu

A Széchenyi Pihenőkártya elterjedése és népszerűsége több dolognak is köszönhető. A pihenőkártya működését szabályozó rendelkezéseket a jogalkotók folyamatosan igazítják a kártyahasználók igényeihez. Az egyik legerősebb „szépkártyás” portál, a szepkartya.hu a SZÉP Kártya program minden résztvevője számára igyekszik átfogó, részletes tájékoztatást biztosítani. A portál a naprakész információkon felül folyamatosan bővülő, könnyen áttekinthető adatbázisa révén, a SZÉP Kártyát elfogadó szolgáltatókról és szálláshelyekről informálja az érdeklődőket.

Ez a béren kívüli juttatási forma komoly népszerűségre tett szert az elmúlt két esztendő során. Weboldalunkon helyet kapott szinte minden olyan információ, melynek segítségével a kártyát használó dolgozók és családtagjaik maximálisan kihasználhatják a cafeteria elem által igénybe vehető lehetőségeket. A szolgáltató elfogadóhelyek számára az oldalon való megjelenés egyszerű és gyors. Portálunk a legfrissebb hírek biztosítása mellett így ideális platform lehet a kártyabirtokosok és a SZÉP Kártya elfogadóhelyek közötti kapcsolatfelvételhez.

Scroll To Top