Címlap » Zene » Deadmau5 kib*szott idiótának nevezte Madonnát

Deadmau5 kib*szott idiótának nevezte Madonnát

A popkirálynő Miamiban, az Ultra Music Festival színpadán fogalmazott félreérthetően. Végül a Twitteren ásták el a csatabárdot.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A pikáns történet ott kezdődött, hogy Madonna a hétvégi Miami Ultra Music Festival színpadán Avicii felkonferálása közben elejtette azt a mondatot, hogy “Hányan láttátok innen Molly-t?”. Nos, az amerikai szlengben Molly elnevezéssel illetik az MDMA-t is, tehát enyhén fogalmazva is félreérthető volt a popdíva közönséghez intézett kérdése.

A kanadai elektronikus-zenész, Deadmau5 erre annyira kiakadt, hogy a Facebookján esett neki Madonnának. Az üzenet így kezdődött: “Nagyon klassz Madonna… Micsoda nagyszerű üzenet a fiatal zenerajongóknak az Ultrán. Nagyon emberbaráti. De legalább menő és trendi voltál!”. Majd kissé szofisztikáltan tovább folytatta: “Értékelem és elismerem a nagyszerű karrierjét, és minden jót, amit csinált, de mi a f*sz volt ez? Ez a nagy hozzájárulásod az elektronikus tánczenéhez? Ez a nagy üzeneted az Ultra résztvevőinek? Keressünk drogokat? B*szd meg te kib*szott idóta, b*szd!” Ezután Deadmau5 a saját blogján bővebben is kifejtette gondolatait, de abban sem volt sok köszönete Madonnának.

Madonna aztán egész véletlenül az Ultra hétvégéjét követő hétfőn, azaz tegnap, március 26-án tartotta egynapos konferenciáját a Twitteren új albumával, az “MDNA”-val kapcsolatban, ahol persze felbukkant Deadmau5 is. Már kicsit lehiggadva a következőt postolta az énekesnőnek: “Te százmilliók példaképe vagy. A hangodnak hatalma van, a tánczenék közönségének pozitív üzenetekre van szüksége, nem Molly-beszédre!”.

Madonna visszautasította a kritikát, és egy fotót postolt magáról, amint Minnie Mouse-ként pózol, hatalmas fülekkel, majd a következőképpen reagált: “Egyik egértől a másiknak. Nem támogatom a droghasználatot, és korábban sem tettem. A “Have You Seen Molly” című dalra akartam utalni, amit Cedric Gervais barátom írt.”
A felek tehát látszólag rendezték félreértéseiket, a zenész pedig azt állítja, hogy tiszteletben tartja azt, hogy az énekesnő személyesen tisztázta a dolgot.

Madonna “MDNA” című albuma éppen a mai napon, március 27-én jelent meg hivatalosan.

Scroll To Top