Címlap » Címlapon » COPY CON – 2 koncert, 2 helyszín, 2 alkalom

COPY CON – 2 koncert, 2 helyszín, 2 alkalom

Magyarország egyik legkiemelkedőbb reggae, ragga előadója 40 éves lett!

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A szolnoki születésű Pintér Gábor alias Copy Con magyar énekes, zeneszerző, szövegíró és előadóművész 2023. május 3-án az A38 Tetőteraszra invitálja a kedves érdeklődőket, rajongókat, hogy velük együtt ünnepelje a 40. születésnapi koncertjét.

Aki kezdetektől követte Copy Con munkásságát (több, mint 25 év!), tudja, hogy dalai az első időktől kezdve részben riddimekre, részben azok átdolgozására, részben saját zenei szerzeményeire íródnak. Szövegvilága egyedi és őszinte, a ragga prozódiájának, ritmusának sajátosságait pontosan betartva alkotja dalait. A dalszerzés mellett folyamatosan rajzol és fest, képeinek felhasználásával készült az Irónia című lemezének borítója is.

A covid kezdetének idején a Karantén-projekten és más, új dalokon dolgozott, és zenésztársaival együtt ő is arra várt, mikor lehet ismét újra a közönséggel együtt venni a levegőt. Bár jelen nem volt a médiában, stúdiójában sorra születtek a hiteles, valós és szívhez, lélekhez szóló dalok.

A reggae és underground zenei élet egyik közismert előadóművészével most a színes vendégkoszorúval tarkított műsorában újra átélhetjük az elmúlt évek nagy Copy Con slágereket és biztosak lehetünk benne, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagít minket az újra zenekaros felállásban fellépő születésnapos!

Vendégek:

Reggae Express Band, Flegmadog$ (TéOeM, Lizard) Selector Joe-Z, DENIZ, Moe (Ex afroDZAQM) Leggoman

Copy Con Május 21-én Budapesten a Rákoskerti Művelődési Házban rendhagyó lemezmutató koncerttel készül, ugyanis az elhangzó dalok Copy Con Kedvesének, Larann fotósnak (Kovács Annamária) verseiből születnek újjá, és ezáltal a reggae műfaj mellett sok más zenei műfajól is hallhatnak dalokat a koncertre érkezők.

ron

A rendezvényen tiszteletét teszi Szipál Péter fotográfus, Zámbori Soma színművész, az Ascher Oszkár Színház Társulatának tagjai, valamint kortárs táncosok, zenei előadóművészek, médiaszakemberek, valamint a COPY CON koncert. Egy igazán érdekes és nem mindennapi bemutatóval készülnek. Larann a 2021-ben készült LEVEGŐT! országos, fél éves fotóturnéja után (melyben azt mutatta meg, hogyan élnek és léteznek a zenészek élő zene nélkül a covid-karantén idején) újabb projektet hozott a zeneszeretők szeme és fülé elé, hiszen a zene az valóban mindenkié, és sokrétű.

A projekt 2021-ben kezdett körvonalazódni, több simításon, skiccen és radíron esett át a kézirat, de most, 2023-ban a válogatott versekből készült dalokkal jelentkeznek, és ha jól sejtjük, ez a projekt is hasonlóan maradandó és érzelmileg túlfűtött lesz. Hiszen a dalok témája nem más, mint a szerelem, és annak minden nehézsége, tehetetlensége, fájdalma és gyönyöre.

A verseskötet ezen a rendezvényen kézzel fogható lesz, az illusztrációkat, borítóképet Copy Con keze munkája ékesíti.

Tehát ahova Mindenkit szeretettel várnak:

  • 2023. május 3.- A38 Tetőterasz 40. születésnapi koncert
  • 2023. május 21. – Budapest, Rákoskerti Művelődési Ház, Versek dalai („6FISH”) bemutató koncert

Természetesen további fellépésekről és minden egyéb más információkról Copy Con Facebook oldalán tájékozódhattok: https://www.facebook.com/conraggazin

Scroll To Top