Címlap » Zene » Paris Hilton kínos DJ-debütálása

Paris Hilton kínos DJ-debütálása

Az örökösnő első publikus DJ setje nem sült el túl jól.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Mint arról már korábban beszámoltunk, Paris Hilton is meglovagolta a divathullámot, és DJ-nek állt. Barátai körében állítólag már pörgette a lemezeket egy ideje, de az első publikus fellépésre június 23-án, szombaton került Brazíliában. A Sao Paulo-i Pop Music Festivalon egy egyórás set erejéig állt a pult mögé a celeb, aki azon kívül, hogy nagyon szép gyémántos fejhallgatót viselt, nem nagyon csinált tulajdonképpen semmit.

A netre felkerült két videó alapján Paris sokkal inkább táncol, mintsem DJ-zik, vagyis valószínűleg megpróbálta ellesni, hogyan csinálják a nagyok, de igazából az sem nagyon sikerült neki. Néha úgy tesz, mint aki még a gombokat is tudja tekergetni a pulton, de a második videóban jól látható, hogy valójában ezt is más teszi helyette.

A második videóban először saját dalát, az állítólagos exe, Afrojack produceri munkáját dicsérő „Last Night”-ot mutatja be, miközben ugyanabban az időben elkezdi játszani Rihanna „We Found Love” című slágerét – kétségtelenül összehozva ezzel minden idők egyik legzavarosabb mashupját.

Paris, aki saját állítása szerint világkörüli DJ turnéra indul, jelenleg Snoop Doggal és az LMFAO-val dolgozik új albumán, ami a 2006-os debütáló dance-pop szólólemezét, a Parist követi.

Scroll To Top