Címlap » Zene » Slash: a zeneipar veszélyes

Slash: a zeneipar veszélyes

Slash szerint a zeneipar Vadnyugattá változott.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A Guns N’ Roses korábbi szólógitárosa úgy gondolja, néhány dolog drasztikusan megváltozott azóta, mióta elkezdte pályafutását a szórakoztatóiparban.

Slash a következőképpen figyelmezteti a kezdő zenekarokat: „Vigyázzatok arra, hogy mit kívántok! Manapság könnyen a senki földjén találjátok magatokat” – mondta a Kerrang! magazinnak. „A szabályok jelentősen megváltoztak, és lehetséges, hogy azok a tippek, amiket akkor adtam, amikor még könnyebb volt megérteni a zeneipart, már nem alkalmazhatók”.

„Olyan, mintha a Vadnyugaton lennél, úgyhogy én azt mondom: légy észnél és járj a saját utadon.”

A nézettel Alice Cooper is egyetért. A rocksztár szerint a kibontakozó bandáknak mindvégig pozitívnak kell maradniuk, amíg megmásszák azt a bizonyos létrát. „Ha hiszel a produkciódban, nyomd le a torkukon. Persze, néhányuk majd visszaköpi, de ha egyszer lenyelik, megvetted őket”. Hozzátette: „Nem állhatsz ki a színpadra azzal a hozzáállással, hogy ’Remélem tetszeni fog, amit csinálunk.’ Az igazi rock hozzáállás az, amikor a közönséget a torkánál ragadod meg, és közlöd: ez az én színpadom, ez az én két órám. Olyan ez, mint a dominatrix – neked kell kézben tartanod a dolgokat.”

Scroll To Top