Címlap » Zene » WAMP a design vásár

WAMP a design vásár

A 2006 óta havonta megrendezett WAMP a designtermékekre éhes közönség hétvégi zarándokhelyévé vált.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A standokon fiatal iparművészek kínálják portékáikat az egyedi tervezésű cipőktől a rafináltan hajtogatott táskákon át, a testrészeinket újraértelmező ékszerekig. A designpiac a látogatóknak a megszokott divatboltok egyforma kínálata előli menekülő utat, a kiállítóknak pedig megmutatkozási lehetőséget kínál.

A WAMP így sikeresen közelíti egymáshoz a művészeket és a nagyközönséget. Mindemellett a WAMP remek vasárnapi programot kínál családoknak, fiataloknak, turistáknak, és mindenkinek, aki vérpezsdítően új formákra vágyik. A szervezők kiemelt figyelmet fordítanak a családos látogatókra, így a különleges, színes-formás játékok és a stílusos kismamák designkellékei mellett gyereksarokkal is készülnek.

WAMP a design vásár

A piac kiállítói között egyre több az újrahasznosított anyagokból dolgozó művész, hiszen egy gumiabroncs-belső öv vagy egy bakelit gyümölcstartó nemcsak pimaszul sikkes stílusával tűnik ki, hanem a környezettudatos gondolkodás fémjele is.

A kiállító tervezők azonban nem csak a szemet gyönyörködtető portékáikkal várják a WAMPra látogatókat! Míg a tervezők asztalai a legkülönlegesebb design tárgyaktól roskadoznak majd, addig a gasztrosarokban gasztrokiállítók forrasztják egybe a konyhaművészetet és a designt. A design és a gasztronómia kapcsolata tagadhatatlan és izgalmas, ezért a legkülönfélébb gasztro termékekkel bővült a WAMP kínálata: csokoládékkal, bonbonokkal, lekvárokkal, chutney-kkal, borokkal, olivaolajokkal és párlatokkal, különleges szakácskönyvekkel, és konyhai eszközökkel.

www.wamp.hu

Scroll To Top