Címlap » Kultúra » Alain Ducasse húsételekkel csábít

Alain Ducasse húsételekkel csábít

A héten jelent meg: Alain Ducasse konyhaművészete – Húsételek.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Ezen a héten már megvásárolhatjuk Alain Ducasse (akinek a tulajdonában van pl.: a párizsi Plaza Athénée, a monte-carlói XV. Lajos, a New York-i Esssex House) legújabb szakácskönyvét az Alexandra Kiadó nevével fémjelezve. A sorozat legújabb része a Desszertek és cukrászat című kötet után most a Húsételek nevet kapta.

Ha kézbe vesszük a 19 Michelin-csillagos séf könyvét, elmerülhetünk a francia gasztronómia világába, saját otthonunkba varázsolhatjuk a klasszikus és eredeti receptek alapján elkészített finomabbnál finomabb fogásokat. Persze, csak ha követjük az utasításokat.

A szerző egyszerű és bonyolultabb ételeket egyaránt felvonultat a receptek között, a repertoárban szerepelnek hagyományos és újító módszerek, amiket akár profik akár amatőrök is bátran kipróbálhatnak.

Az érzékletes ételleírások tükrözik a landes-i származású Ducasse negyed évszázados tudását, elkötelezettségét és tiszteletét a konyhaművészet iránt. A szerző a régi és újszerű stílusok között mozog, így hű marad szülőföldje hagyományaihoz is, és egyszerre nyit a világ folyamatosan változó receptúrái felé.
Könyvét forgatva a Húsételek mesterévé válhatunk.

Scroll To Top