Címlap » Tudomány » Galaxy S: Van élet ötvenen túl is

Galaxy S: Van élet ötvenen túl is

A Samsung legsikeresebbnek számító termékcsaládja minden kétséget kizáróan a csúcsmodelleket felsorakoztató Galaxy S széria

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A vállalat legfrissebb közleményében arról számolt be, hogy a Galaxy S és a Galaxy S II eladásai immáron átlépték az ötvenmilliós darabszámot.
Az androiddal felvértezett Galaxy S 2010 júniusában került kereskedelmi forgalomba.

Az azóta eltelt két év alatt 24 millió eladott készülékkel szerzett magának előkelő pozíciót a mobiltelefonok örökranglistáján.

Az utódjául szolgáló S II sikere viszont még ennél is jóval erőteljesebb, mivel 14 hónappal a megjelenését követően már 28 milliós példányszámba sikerült értékesíteni. A most bemutatott Galaxy S III tehát óriási siker várományos lehet, ha az elődök által kitaposott úton sikerül elindulnia.
A Galaxy S széria mellett a Galaxy Note is hatalmas népszerűségnek örvend. A dél-koreai gyártó ezen eszköze nyolc hónapja van jelen világszerte a boltokban, és ez idő alatt nem kevesebb, mint hét millió Note talált újgazdára. Úgy látszik, a felhasználóknak most tetszenek a mobilos fronton óriásinak számító kijelzők is, pedig a Dell első ötcolos készüléke elég nagy bukás volt anno.

Galaxy S: Van élet ötvenen túl is

 

Forrás :ipon.hu

Scroll To Top