Címlap » Gasztronómia » Grillezett őszibarack mascarponéval – recept

Grillezett őszibarack mascarponéval – recept

Ebéd után egy könnyű, gyümölcsös desszertre vágysz? Mascarponés grillezett őszibarack a tökéletes választás.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Grillezett őszibarack mascarponéval

Hozzávalók:

  • kevés olívaolaj
  • 3 érett nektarin
  • 200 g mascarpone
  • fél pohár porcukor
  • 1 teáskanál amaretto likőr
  • menta a díszítéshez
Grillezett őszibarack mascarponéval - egyszerű és könnyű desszert

Ez a mascarponés barackos csoda egyszerre édes, krémes és fenséges – mégsem üli meg a gyomrunkat.

Elkészítés:

Vágjuk félbe a barackokat, szedjük ki a magokat, majd kenjük be a gyümölcsök belsejét olívaolajjal. Körülbelül 10 percen keresztül grillezzük a barackokat.

Keverjük össze a mascarponét a likőrrel és a cukorral, majd egy habnyomózsák segítségével nyomjuk a barackok tetejére.
Mentával díszíthetjük.

Jó étvágyat!

Scroll To Top