Címlap » Életmód » Hogyan lazítsunk egy hosszú nap után?

Hogyan lazítsunk egy hosszú nap után?

A munka sok, az idő kevés – valahogy mindannyian így vagyunk ezzel. Az egyéb plusz teendők, például az iskola, vagy ellátni a családot pedig igencsak sok munka, és könnyen belefásulhat az ember, ha nem szakít egy kis időt a pihenésre.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Próbáljunk meg mindennap egy kevés időt szakítani a pihenésre, úgy könnyebben át tudjuk vészelni a stresszesebb időszakokat. Ha kell, kérjünk meg ismerőst, rokont, hogy vigyázzon egy kicsit a pici gyerkőrcre, ugyanis mindenkit megillet néhány perc magány naponta.

Jó időben érdemes lehet futni egy kicsit. Nem a gyors futás a lényeg, hanem maga az átmozgatás, az ellazulás. Ilyenkor elég megkerülni a háztömböt, addig fussunk, ameddig jól esik. Akár futás után, akár sport nélkül, a szaunázás igen jó relaxáló tevékenység. Ha gondoljuk, akkor fussunk el a szaunáig, és vissza, amennyiben nincs otthon beépített vagy különálló helyiségünk, ahol izzadhatunk. Mehetünk biciklivel is, vagy gyalog, a lényeg, hogy ne pattanjunk be egyből a kocsiba.

Jakuzzi, masszásmedence pihenéshez

Jakuzzi, masszásmedence pihenéshez: A jakuzzik használata igen javallott, a hidromasszázs rendkívül jól át tudja mozgatni testünk minden porcikáját (Fotó: www.masszazsmedence.org)

Ha több időnk van, érdemes lehet elmenni a közeli élményfürdőbe vagy uszodába, és elmerülni a habokba. A jakuzzik használata igen javallott, a hidromasszázs rendkívül jól át tudja mozgatni testünk minden porcikáját. A legjobb az, ha a párunkkal együtt vagyunk a masszázsmedencébe, ez nemcsak pihentető, de nagyon romantikus is!

Ha nem vágyunk semerre, akkor készítsünk egy kényeztető fürdőt magunknak, és merüljünk el benne. Olvasgathatunk is egy kicsit, vagy csak dőljünk el az ágyon.

Igazából teljesen mindegy, hogy elfekszünk egy kicsit aludni, vagy egy masszázsmedencébe ülünk bele, a lényeg az, hogy próbáljunk meg kiszakadni a mindennapos rutinból, és pihenjünk, szórakozzunk egy kicsit. Így megújult erővel, feltöltődve tudunk visszatérni a feladatainkhoz.

Scroll To Top