Címlap » Címlapon » Nagy-Weiner Attila – Lord’s of Gravity: képek + videó

Nagy-Weiner Attila – Lord’s of Gravity: képek + videó

Több ezer km, több hónapos munka, több tucat segítő kéz, több ország, rengeteg fototechnikai eszköz.. Mindezekre volt szükség ahhoz, hogy mindössze 2 fénykép megszülethessen.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Úgy gondolom, méltán nevezhetjük professzionális munkának, melyből manapság sajnos egyre kevesebb van. Míg egy olimpián 2 hét alatt több millió kép készül – amik között természetesen sok profi fotó is van -, addig itt van Nagy-Weiner Attila (fotós, grafikus), aki fordítva van összerakva, és több hét alatt készít el 2 db képet. Aminek természetesen nagyon örülünk, hiszen nélküle nem születhetnének olyan remek alkotások, mint pl. a Lord’s of Gravity projekt.

Lord’s of Gravity – werkvideó

Már maga a videó is magas minőséget képvisel, hiszen komoly munka van mögötte, külön projektként is megállja a helyét, az első másodperctől az utolsóig árad belőle a maximalizmus. Íme:

Itt vannak ezek a srácok (Lord’s of Gravity), akik tényleg a gravitációt meghazudtolva “repkednek”, és zsákolják a kosárlabdát bele a hálóba. Majd jön Attila, aki előbb lerajzolja, majd megtervezi a 2 remek fotó kompozícióját. Külön fotózza a helyszíneket (Róma, Pisa), srácokat, modelleket, stúdióban vagy éppen az utcán, majd egy hihetetlen precíz munkasorozat és képszerkesztési folyamat után egy teljes egésszé áll össze a történet, a képek pedig nem csak magukért beszélnek, hanem szó szerint megszólalnak.

Lássuk a képeket is

(Kattints a teljes mérethez a képekre)

A stáb tagjai:

  • Fotó: Nagy-Weiner Attila (weinersphoto)
  • Videó: Madarász Attila
  • Modellek, stábtagok: Kata Purt, Greg Roe, Tamas Medgyessy, Benjámin Goy, ArtDistrict Visual Speaker, Botond Dajka, Csanád Borlay, Duka Ferenc Artur, Levente Pál, Trish McGeer

Ha tetszik, ne habozz megosztani :)

Scroll To Top