Címlap » Címlapon » Sikeres fogyás egyszerű légzéstechnikával!

Sikeres fogyás egyszerű légzéstechnikával!

Minden túlzás nélkül kijelenthető, hogy ma már egy egészen jól fizető iparág alakult ki a túlsúlyos emberekre alapozva, akik minden pénzt megadnának azért, hogy csodabogyók vagy csodamódszerek hatására megszabaduljanak felesleges kilóiktól.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Tény, hogy ma már rengeteg olyan fogyást segítő készítmény található, amelyek valódi és garantált eredményt nyújtanak az embereknek, a legsikeresebb módszerek azonban még mindig az alternatív gyógymódokban keresendők, valamint természetesen az önmegtartóztatásban.

Mi sem jobb példa erre, mint Miki Ryosuke, a ma már ismert japán fitneszguru példája, aki egykoron 44 kilogrammos súlyfeleslegétől szabadult meg mindössze azáltal, hogy elsajátított egy ősi, légzéstechnikán alapuló módszert. A módszer azóta egyre népszerűbbé vált az egész világon, és ma már csak a légzésdiéta néven ismerik a legtöbben, kipróbálói pedig mind egy szálig arról nyilatkoztak, hogy megdöbbentő hatást produkált náluk a lehetőség, ráadásul teljesen ingyen, hiszen a technika mindenki számára nyilvános, elérhető, elsajátítható. Ryosuke szerint a speciális légzéstechnika olyannyira hatásos, és úgy stimulálja a szervezet zsírégető folyamatait, hogy alig két hónap alatt ő megfelelő étrend mellett 44 kilogramm súlyfeleslegtől szabadult meg általa.

Sikeres fogyás egyszerű légzéstechnikával!

Sikeres fogyás egyszerű légzéstechnikával!

Az egész történet leginkább megdöbbentő része, hogy a japán fiatalember eredetileg nem is fogyni szeretett volna, hanem hátfájását akarta csillapítani egy ősi japán módszerrel, ami hazájában az alternatív gyógyászatok egyik legnépszerűbb válfaja. A magyarul hosszú légzés technikájának nevezhető gyakorlattal azonban hősünk nem csak a hátfájását enyhítette sikeresen, hanem olyan heves zsírégető folyamatokat indított be vele, hogy már másnap érezte a fogyasztó hatást, valamint az anyagcsere felgyorsulását. Ryosuke ekkor gondolt arra, hogy érdemes alaposabban is foglalkozni ezzel a főként a jógához visszavezethető gyógymóddal, és továbbfejleszteni a légzésdiéta módszerét, amihez először is fel kell venni egy speciális pózt, majd úgy belélegezni a levegőt, hogy az oxigén kifújása hosszasan, mondhatni elnyújtva, 7 másodperc alatt következzen be. A japán fiatalember szerint a speciális jógapóz, illetve a bent tartott levegő miatt olyan sikeres ez a különleges technika, amelynek alkalmazása során szervezetünk sokkal több oxigént képes felhasználni, mint normális esetben, ez pedig olyannyira felgyorsítja a zsírégető- és anyagcsere-folyamatokat, hogy a kilók szó szerint eltűnnek az emberről.

A légzésdiéta gyakorlásának előnye, hogy életmódszerűvé is válhat, egy nap pedig többször is gyakorolható a cél érdekében, de naponta legalább 2-5 percet érdemes rászánni ahhoz, hogy sikert érhessünk el vele. Ez a különleges technika Miki Ryosuke szerint főként azoknak nagyon előnyös, akik olyan sok súlyfelesleget halmoztak már fel, hogy képtelenek hatékonyan mozogni, hiszen esetükben a mozgás is inkább a zsírégetés beindítása miatt fontos az első időszakban, ehhez pedig ez a különleges módszer is tökéletesen megfelel.

Scroll To Top