Címlap » Kultúra » Új részekkel jön a Mr. és Mrs. a TV2-n

Új részekkel jön a Mr. és Mrs. a TV2-n

2013. szeptemberétől a harmadik évaddal kerül képernyőjére a TV2 sztárpárokat versenyeztető show-ja, a Mr. és Mrs. A műsorvezetők Liptai Claudia és Till Attila lesznek.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A Mr. és Mrs. előző évadaihoz hasonlóan most is ismert emberek mutatják be párkapcsolatukat, különböző feladatokon és bátorságpróbákon keresztül. A különbség csupán az lesz, hogy nem naponta, hanem hetente fog jelentkezni a sztárpár-show, és ebből kifolyólag egy-egy adás hosszabb lesz. A két házigazda ismét Liptai Claudia és Till Attila lesz. A műsort 2013. szeptember 12-től tűzi képernyőre a TV2.

Ismét Liptai Claudia és Till Attila vezeti a Mr. és Mrs. című show-t

A sztárpárokat ezúttal sem fogja kímélni Liptai Claudia és Till Attila.

“Ezt a műsort mindig is nagyon szerettem, sok kellemes emlékem fűződik hozzá. Örülök, hogy ismét egy ilyen sikeres, igazán jó produkcióban vehetek részt” – mondta Claudia.

“Mint minden eddigi szériában, ebben is lesznek őszinte kitárulkozások, felhőtlen vidámság, és persze rengeteg szórakoztató elem. Mi magunk, Claudiával pedig gyakran azon kapjuk magunkat, hogy sokkal jobban megismerjük, ezáltal meg is szeretjük a játékosokat” – árulta el Tilla.

Scroll To Top