Címlap » Zene » X-faktor » X-faktor 2013 – 3. döntő: Eckert Anikó kiesett

X-faktor 2013 – 3. döntő: Eckert Anikó kiesett

Az idei X-faktor harmadik döntőjében Alföldi Róbert került kellemetlen helyzetbe, ugyanis két lánya kényszerült párbajozni egymással. A viadalból Batánovics Lili került ki győztesnek, Eckert Anikó számára véget ért a verseny.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Az MDC és Tóth Marci után Eckert Anikó is kényszerült búcsúzni az X-faktorból. A mentorgárda szerint bár Anikó nagyszerűen énekelt ebben a fordulóban, Batánovics Lilinek kell továbbmennie. Három-egy arányban Batánovics jutott tovább a következő fordulóba, csak Tóth Gabi juttatta volna Eckert Anikót tovább.

A Fat Phoenixnek sikerült javítania a múlt héthez képest, a mentorok most már sokkal elégedettebben nyilatkoztak róluk. Csordás Ákost nem találta Alföldi Róbert elég lazának, a többi ítész elismerően nyilatkozott róla. Péterffy Lilinek nem sikerült javítania előző héthez képest, igen erős kritikákat kapott a fiatal lány, a mentorok nem hitték el a produkcióját.

Eckert Anikó a párbajdalakor - X-faktor 2013.

Eckert Anikó a párbajdalakor. Az idei X-faktor harmadik döntőjében Alföldi Róbert került kellemetlen helyzetbe, ugyanis két lánya kényszerült párbajozni egymással. A viadalból Batánovics Lili került ki győztesnek, Eckert Anikó számára véget ért a verseny. (Forrás: RTL Klub)

Bozsek Márk végre bezsebelhetett egy dicséretet Alfölditől, viszont sem Gabi, sem Szikora nem volt teljesen megelégedve az energiákkal. A később párbajozó Batánovics Lilivel is szigorúak voltak, elsősorban az érzelmek hiányát hozták fel negatívumnak, az énekhanggal továbbra sem volt gond.

Szabó Ádám megosztotta a zsűrigárdát, Szikora magasztalta a fiút, ám sem Alföldi Róbert, sem Geszti Péter nem volt maximálisan elégedett. Danics Dórának sem sikerült a teljes elismerés a Márti dalával, a rendezőnek még mindig hiányzott valami a csodához.

Szikora másik csapata, a ByTheWay ezúttal túlságosan is visszafogott volt, legalábbis a direktor úr szerint. Tóth Gabi nem volt maximálisan elégedett a fiúk teljesítményével, úgy adták elő, mint a tipikus fiúbandák. A legutolsó fellépő Krasznai Tünde volt, ő sem tudta teljes mértékben lehengerelni a szigorú zsűritagokat.

Vasárnap derült ki, hogy Alföldi két lányának, Batánovics Lilinek és Eckert Anikónak kell megvívnia a pártbajt. A rendező nagyon nehéz helyzetbe került a döntéskor, végül a jobban éneklő Lilit választotta. Szikora és Geszti is Batánovicsra adták a voksukat. Gabi szavazata ugyan már nem osztott-szorzott, de ő Anikót szerette volna tovább a műsorban látni. Eckert Anikó is búcsúzott a mezőnytől, a következő adásban kilencen harcolnak tovább az elsőségért.

Scroll To Top