Címlap » Zene » André Rieu és Zenekara

André Rieu és Zenekara

“Egy Este André Rieu“-Vel A Johann Strauss Orchestra Közremüködésével

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

André Rieu, a klasszikus zenei élet egyik legismertebb alakja , aki energikus, ünnepélyes élő koncerjeiről ismert, 2012-ben Magyarországra látogat.
Ez lesz Andre Reiu első koncertje Budapesten.

Tánc A Sorok Között

"Egy este André Rieu"-vel azt nyújtja a rajongóknak amire számítanak. A Mester világhírű Stradivari-jával és a 60 fös Johann Strauss Orchestra közremüködésével olyan ünnepélyes hangulatot teremt, ami a nézöket arra bátorítja, hogy felálljanak székeikböl és táncra perdüljenek a sorok között.

André Rieu és Zenekara

Felejthetetlen Este

A Világ egyik vezető lapja a Britain’s Daily Telegraph következöket írja a koncertről: "Teljesen hétköznapi emberek, akik nem azért mentek a koncertre hogy áttáncolják az éjszakát, azon találják magukat, hogy a kezdeti megbabonázott inbolygásuk később keringőzésben teljesedik ki."
"Legfontosabb célom minden koncerten, hogy a nézöknek felejthetetlen estében legyen részük" mondja André Rieu. "Szeretek  beszélgetni a közönségemmel, a szemükbe nézni, aktiv kapcsolatban lenni velük. A nézöknek egy színes koncertben lesz részük, gyönyörű melódiákkal, keringőkkel, meglepetésekkel, tenorokkal és nagyszerű szopránokkal Dél-Afrikából és Ausztráliából."

Jegyek elövételben Október 1-től.
Ticket Express Hungary. www.eventim.hu  / Tel.: +36 30 30 30 999

Scroll To Top