Címlap » Kultúra » Báthori Orsi történetei

Báthori Orsi történetei

Megérkezett Leslie L. Lawrence új sorozata!

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Már kapható Leslie L. Lawrence, vagyis Lőrincz L. László két új könyve! Sőt, május 25-től országszerte dedikálja is írásait!

A tavaly 40. írói évfordulóját ünneplő szerző idén tavasszal két újabb izgalmas kötettel csábítja olvasásra rajongóit. A Studium Plusz kiadásában polcokra kerülő könyvek egy új sorozat első két részét alkotják: Báthori Orsi történetei veszik kezdetét.

Az Álmaim asszonya című történet egy átlagos, kisvárosi amerikai tinilány, Debby O’Hara mindennapjaival indul. Azonban hamar kiderül, hogy különösen vonzzák a gyilkosságok, illetve nagyon ügyes a tettesek felderítésében. Ekkor aztán felvetődik a kérdés: vajon ő maga nem is az, akinek véli magát? Szülei nem is vérrokonai? A feszültséget növeli, hogy egy több száz évvel korábban élő asszony kísérti Debby-t éjszakánként. Az ismeretlen nő nyomai egészen Közép-Európába vezetnek. A fiatal lány egyszerre akarja felderíteni a kegyetlen gyilkos kilétét, és saját gyökereit.

A második kötet a Mogyoróallergia címet viseli. A fonalat ugyanott vesszük fel, ahol az első könyvnek vége. A főhősnő egyetemre jár, de itt sincs nyugalma, megint gyilkossági ügybe keveredik. Miközben üldözi az elkövetőt, ő maga is súlyos veszélybe sodródik. A titokzatos asszony újra feltűnik életében, de már nemcsak éjszakánként, hanem a valóságban is meglepi őt. A sejtelmes nőalak beszél, beszél, aztán a tettek mezejére lép…

Kép: lesliellawrence.hu

Scroll To Top