Címlap » Zene » Breaking: Paris Hilton és Afrojack szakított – vagy mégsem?

Breaking: Paris Hilton és Afrojack szakított – vagy mégsem?

Az örökösnő és a holland DJ kapcsolata valószínűleg fake volt, ők ugyanis tagadják a viszont.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Zajlik az élet Paris Hilton körül: nemrég még DJ karrierje beindításával riogatta az elektronikus zenei szcénát, a héten pedig az év máris legnevetségesebbnek kikiáltott számával sokkolta a világot. Most pedig ismét Paris magánéletétől hangos a sajtó, a celeb és pasija, a DJ és producer Afrojack ugyanis úgy döntött, véget vet kapcsolatának – legalábbis erről szóltak az első hírek. A pár állítólag tavaly év végén jött össze, és Paris új albumán is együtt dolgozott, és hat hónap járást követően a szakításra állítólag azért került sor, mert Afrojack nem volt kész az elköteleződésre.

„Afrojack az év elején költözött Paris Beverly Hills-i házába, és nagyon gyorsan komolyra fordultak a dolgok köztük” – mondta el egy forrás a RadarOnline.com-nak.”Paris nagyon odavolt érte és imádta Afrojack munkáit… Rengetegen kritizálták azért, mert Parisszal dolgozott, de Afrojack tényleg hitte, hogy barátnője tehetséges. Parist teljesen elbűvölte Afrojack, de a DJ csak jól akarta érezni magát, nem pedig elköteleződni. Állandóan úton, gyakorlatilag minden nap fellép a világ különböző helyein, és még nem kész arra, hogy megállapodjon valaki mellett, Paris viszont igen” – tette hozzá.

Az a pletyka járta, hogy a szakítást Afrojack kezdeményezte, és a Parishoz közeli források szerint az örökösnő kész feladni partizós életstílusát és letelepedni a megfelelő ember mellett. „Nem sok harmincon felüli embert látni a klubokban” – mondta el a bennfentes, majd meglepő sztorival állt elő Parisról: „Állandóan arról beszél, hogy férjet és gyerekeket szeretne már, de még nem találta meg szőke herceget, és már nem is lesz fiatalabb.”

Később olyan hírek jelentek meg, miszerint az egész kapcsolat (vagy legalábbis annak hírkeltése) fake volt, a US Weekly magazinnak nyilatkozó, szintén bennfentes szerint a korábbi szakításról szóló hírek nem pontosak, mivel Paris és Afrojack sosem volt együtt. Paris szóvivőjének nyilatkozata szerint Paris és Afrojack a legjobb barátok, szeretik és támogatják egymást, és semmi nem változott köztük. Mindkét sztár Twitteren fejezte ki, hogy kettejük kapcsolatát csupán a média találta ki, pedig ők valójában legjobb barátok, és azok is maradnak. „Én és Paris a legjobb barátok vagyunk már vagy egy éve, legközelebb figyeljetek arra, amit mondok” – tweetelte Afrojack.

A mindentudó forrás szerint ők ketten soha nem mondták, hogy kapcsolatban vannak, vagy együtt járnak, csupán azt fejezték ki mindig, hogy jó barátok, most pedig jót röhögnek a szakításukról szóló híreken.

Scroll To Top