Címlap » Kultúra » Cirque du Soleil – Alegría a Budapest Sport Arénában!

Cirque du Soleil – Alegría a Budapest Sport Arénában!

A Cirque du Soleil bemutatja: Alegría a Sport Aréna színpadán!

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

A Cirque du Soleil társulata örömmel jelenti be, hogy az óriási sikerű Alegría előadása Budapestre érkezik, és 5 alkalommal, 2012. május 17. és 20. között a Budapest Sportarénában lesz megtekinthető.

Az Alegría a Cirque du Soleil klasszikus és nemzetközileg elismert produkciója, amely már több mint 10 millió embert szórakoztatott világszerte. Az Alegría szó spanyol eredetű, boldogságot, örömöt, örvendezést jelent; az előadáson 17 különböző ország 55 artistája mutatja be a lélegzetelállító műsorszámokat.

A produkció része például a szinkron trapéz szám, valamint a rendkívül energikus légtornász produkció is, amelyekben a gravitációval dacolva repülnek és szaltóznak több mint 12 méter magasan a színpad felett. Az ifjúság vibrálása pedig jól érzékelhető a Power Track nevű részben, amely briliáns ötvözete a precíz koreográfiának és a színpadba rejtett trambulin nyújtotta lehetőség kihasználásának. Az orosz rúdszámban az artisták látványos bukfenceket és szaltókat mutatnak be a levegőben repkedve és a rudakon landolva.

Cirque du Soleil - Alegría a Budapest Sport Arénában!

Cirque du Soleil

Egy 20 fős utcai előadóművészekből álló csoport alapította 1984-ben; a Cirque du Soleil québeci központú szervezet, amely a legmagasabb szintű artista szórakoztatást nyújtja.
A vállalatnak jelenleg 5.000 alkalmazottja van, amelyből több mint 1.300 fő artista, a világ 50 különböző országból.
A Cirque du Soleil társulata különböző előadásaival a csodát és az élményt több mint 100 millió nézőnek vitte már el az öt kontinens több mint 300 országába. A Cirque du Soleil nemzetközi központja Montrealban, Kanadában található.
További Cirque du Soleil információkért látogasson el a www.cirquedusoleil.com oldalra.

Forrás: budapestarena.hu


Scroll To Top