Címlap » Zene » Dance Again… The Hits – Jennifer Lopez legjobbjai

Dance Again… The Hits – Jennifer Lopez legjobbjai

J.Lo karrierjének első válogatása jelenik meg, melyen két új dal is szerepel majd.

Ha több látogatót szeretnél, akkor Kattints!

▲ Hirdetés

Bár Jennifer Lopez már 1999 óta van a rivaldafényben, eddig még nem jelent meg zenei munkásságából válogatásalbum, most azonban J.Lo ezt is pótolja. A Dance Again… The Hits című válogatáslemez július 23-án kerül a boltok polcaira a Sony Music/Epic Records gondozásában, a deluxe verzióban pedig egy bónusz DVD-t is kapnak a rajongók, mely a CD-n lévő dalok klipjeit tartalmazza.

A Dance Again… The Hits-en egy tucat szenzációs, teljes karrierjét átfogó sláger mellett két új listavezető dal is helyet kapott. A két új nóta, a "Goin’ In" (feat. Flo Rida) és a "Dance Again" (feat. Pitbull), mely márciusi megjelenése óta már több mint 1,4 millió példányban kelt el világszerte, és a Billboard Dance/Club Play listájának legelső helyét is megszerezte. Május 10-én Jennifer Lopez az American Idol színpadán nyűgözte le a közönséget "Dance Again" című slágerének lélegzetelállító előadásával, míg a tehetségkutató verseny fináléjában a "Goin’ In" című dalával bűvölt el mindenkit. A "Dance Again" című nóta elkészítése újfent összehozta Lopezt, Pitbullt és a legendás producert, RedOne-t csakúgy, ahogyan az "On The Floor" elkészítésekor működtek együtt, mely szintén helyet kapott a válogatásalbumon. 2011 nagy slágere, az "On The Floor" volt Lopez eddigi legsikeresebb kislemeze: több mint 18 ország kislemez listájának legelső helyén szerepelt, és több mint 3 millió példányban kelt el.

A Dance Again…The Hits című gyűjtemény Deluxe verziója olyan bónusz slágereket vonultat fel, mint az "All I Have", a "Que Hiciste" – mely Lopez első, teljes egészében spanyol nyelven készített albumán, a Como Ama Una Mujer című korongon jelent meg 2007-ben -, és a "Let’s Get Loud", ráadásként pedig egy DVD is kerül a csomagba, melyen a dalok klipjei kaptak helyet. A válogatáslemez mindkét verzióján megtalálható az 1999 májusában debütált első sláger, az "If You Had My Love", a Lopez védjegyévé vált "Jenny From The Block", valamint az olyan híres közreműködőkkel készített slágerek és remixek sora, mint Fabolous, Ja Rule, Fat Joe és még sokan mások.

A nemzetközi szupersztár napjainkig több mint 70 millió lemezt adott el világszerte, melyből 11,8 milliót csak az Amerikai Egyesült Államokban, 11 slágere lett #1, és ezzel Jennifer Lopez egyike lett minden idők legtöbb példányt értékesítő előadóinak – többek között ezért is kötelező darab a Dance Again…The Hits!Bár Jennifer Lopez már 1999 óta van a rivaldafényben, eddig még nem jelent meg zenei munkásságából válogatásalbum, most azonban J.Lo ezt is pótolja. A Dance Again… The Hits című válogatáslemez július 23-án kerül a boltok polcaira a Sony Music/Epic Records gondozásában, a deluxe verzióban pedig egy bónusz DVD-t is kapnak a rajongók, mely a CD-n lévő dalok klipjeit tartalmazza.

A Dance Again… The Hits-en egy tucat szenzációs, teljes karrierjét átfogó sláger mellett két új listavezető dal is helyet kapott. A két új nóta, a "Goin’ In" (feat. Flo Rida) és a "Dance Again" (feat. Pitbull), mely márciusi megjelenése óta már több mint 1,4 millió példányban kelt el világszerte, és a Billboard Dance/Club Play listájának legelső helyét is megszerezte. Május 10-én Jennifer Lopez az American Idol színpadán nyűgözte le a közönséget "Dance Again" című slágerének lélegzetelállító előadásával, míg a tehetségkutató verseny fináléjában a "Goin’ In" című dalával bűvölt el mindenkit. A "Dance Again" című nóta elkészítése újfent összehozta Lopezt, Pitbullt és a legendás producert, RedOne-t csakúgy, ahogyan az "On The Floor" elkészítésekor működtek együtt, mely szintén helyet kapott a válogatásalbumon. 2011 nagy slágere, az "On The Floor" volt Lopez eddigi legsikeresebb kislemeze: több mint 18 ország kislemez listájának legelső helyén szerepelt, és több mint 3 millió példányban kelt el.A Dance Again…The Hits című gyűjtemény Deluxe verziója olyan bónusz slágereket vonultat fel, mint az "All I Have", a "Que Hiciste" – mely Lopez első, teljes egészében spanyol nyelven készített albumán, a Como Ama Una Mujer című korongon jelent meg 2007-ben -, és a "Let’s Get Loud", ráadásként pedig egy DVD is kerül a csomagba, melyen a dalok klipjei kaptak helyet. A válogatáslemez mindkét verzióján megtalálható az 1999 májusában debütált első sláger, az "If You Had My Love", a Lopez védjegyévé vált "Jenny From The Block", valamint az olyan híres közreműködőkkel készített slágerek és remixek sora, mint Fabolous, Ja Rule, Fat Joe és még sokan mások.

A nemzetközi szupersztár napjainkig több mint 70 millió lemezt adott el világszerte, melyből 11,8 milliót csak az Amerikai Egyesült Államokban, 11 slágere lett #1, és ezzel Jennifer Lopez egyike lett minden idők legtöbb példányt értékesítő előadóinak – többek között ezért is kötelező darab a Dance Again…The Hits!

Scroll To Top